Dana Budeanu atacă din nou! De data aceasta, în vizorul său au picat femeile însărcinate „Porcii ăia de 120 de kilograme”

Dana Budeanu, „o personalitate” din lumea fashion-ului s-a poziționat drept un critic vehement față de multe vedete și persoane publice din România. Fie din plictiseală, fie din motive „întemeiate”, criticul de modă a ajuns să le aibă în vizor și pe femeile însărcinate.

Cumva, Dana Budeanu încearcă să spulbere anumite mituri care circulă în mentalitatea colectivă despre femeile însărcinate. Iar dacă Deliric îi numește cumva artistic pe bărbați „porci”, într-una din piesele sale, Dana Budeanu folosește această sintagmă pentru a le defini pe gravide.

Reacția fulminantă a designerului Dana Budeanu, după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile locale 2020 în fața lui Nicușor Dan

„Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum adică?! Și porcii ăia de 120 de kilograme sunt frumoși? Balenele alea ucigașe de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteți ipocrite? Toate alea care li se face nasul atât radiază? Radiază porcul? Nu înțeleg efectiv” a punctat mai mult decât vehement Dana Budeanu.

Legat de viitoarele mame, Dana Budeanu spune absolut fără rețineri că memoria lor nu funcționează, că ele nu rețin nimic, prin urmare, singurele gânduri ale lor se îndreaptă către…frigiderul cu mâncare, despre care spune că sunt gata să-l atace fără milă.
„Nu reții nimic când ești însărcinată. Reții doar ce vrei. Adică frigiderul… îl înghiți! Cât bagi atât reții”, a mai transmis Dana Budeanu, în emisiunea sa, „Verdict cu Dana Budeanu”.

Ironic sau nu, Dana Budeanu este mamă la rândul său, dar iată ce spune despre femeile gravide:

„Voi nu trebuie să nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și imbecile, că voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți efectiv în aceste demențe”, a mai adăugat vedeta.