Cât de frumoasă este fiica Elenei Udrea!

Elena Udrea a profitat de mini-vacanța de Paște și a plecat cu toată familia pe meleaguri mai calde. Soțul fostului politician a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, surprinse pe o plajă din Egipt.

Elena Udrea este în vacanță cu toată familia, inclusiv cu mama ei, la luxosul resort Baron Palace Sahl Hasheesh din Hurghada, Egipt.

Fosta blondă de la Cotroceni radiază de fericire de când a devenit mămică, iar fiica ei și a lui Adrian Alexandrov, Eva, se transformă într-o domnișoară superbă. Drept dovadă stau imaginile din vacanța din Egipt, unde micuța a fost fotografiată de tatăl ei pe plajă.

Alexandrov le-a surprins pe cele două în mijlocul unei sesiuni de deghizare în iepurașul de Paște, apoi pe malul mării, iar privirea micuței Eva spune totul. Va rupe, cu siguranță, multe inimi când va crește mare.

Eva a venit pe lume mai devreme decât data preconizată de medici, în luna septembrie a anului 2018. O sursă apropiată Elenei Udrea a dezvăuit că fostul ministru al Turismului și Dezvoltării a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose, Costa Rica, după ce l-a pierdut pe fratele geamăn al Evei.

Fosta blondă de la Cotroceni a trecut prin experiențe grele de-a lungul anilor, însă a reușit să găsească persoana care să o susțină și să o înțeleagă. Ea pare foarte fericită alături de Adrian Alexandrov, chiar dacă bărbatul e mai tânăr cu 11 ani,mărturisind că au o relație foarte frumoasă.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp.