Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct!

Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei Antena 1, insa nu trebuie sa se ingrijoreze. Noua prezentatoare a emisiunii este indragita de romani. Ce se intampla, de fapt, cu Vaida?

Din fericire, este vorba doar despre faptul ca prezentatoarea pleaca intr-o vacanta de Paste, timp de o saptamana. Nu este pentru prima data cand se intampla asta, fiind inlocuita destul de frecvent in ultimele luni, atunci cand era ocupata cu filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva.

Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct!
„De maine plec intr-o mica vacanta de o saptamana si la carma emisiunii o sa fiu inlocuita de Alexandra Velniciuc. Sarbatori linistite!”, a anuntat Mirela Vaida in editia de astazi a emisiunii „Acces Direct”. Alexandra este cunoscuta de ani buni de romani pentru cariera ei de actrita, dar si de prezentatoare.

Multa lume se intreaba ce salariu primeste Mirela Vaida pentru Acces Direct. Este una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania. Prezentatoarea Antena 1 este si cantareata, are si o familie numeroasa, dar reuseste sa se ocupe de toate cu zambetul pe buze. Acum s-a aflat si ce sume ii intra lunar in cont, din partea sefilor.

Vedeta Antena 1 primeste, de fapt, doua salarii: unul pentru emisiunea Acces Direct si unul pentru emisiunea Te cunosc de undeva, in care apare in rolul de concurenta. Cu toate ca suma incasata de Mirela nu este deloc una de neglijat, se pare ca este insa doar jumatate din ceea ce primea Simona Gherghe, fosta gazda Acces Direct.