Până când te va iubi în funcție de zodie

Dragostea este un lucru minunat: o știe oricine. Are o putere deosebită și poate să aducă lumină chiar și în cel mai întunecat loc. Deși ar trebui să dureze o veșnicie, nu se întâmplă întotdeauna ca iubirea să dăinuie între doi oameni. Piedici precum nepotrivirea de caracter sau lipsa de înțelegere în cuplu pot ajunge să pună capăt unei povești ce părea a fi ca în basme.

Promisiunile pe care ți le face partenerul pot părea ireale sau greu de crezut, însă nu trebuie să te gândești tot timpul că vrea doar să te impresioneze. Poate că el chiar își dorește să fiți împreună pentru tot restul vieții și să împărtășiți cele mai frumoase sentimente. Zodia în care este născut cel de lângă tine are o influență semnificativă, iar în funcție de acest lucru îți poți da seama cât va dura relația voastră.

Uite până când te va iubi în funcție de zodie
Berbec:…până mă vei trăda!

Berbecul este semnul zodiacal al Zeului Războiului – Marte. Acest lucru nu poate să însemne decât că fiecare zi a vieții lui este o luptă constantă cu orice. Este pregătit să se bată până la ultima suflare, dar pentru ce? Pentru ceva care contează foarte mult pentru el și pentru care este în stare să facă orice. S-ar putea să se plictisească atunci când câștigă o luptă, dar va căuta altceva care să îl stârnească. Dacă se întâmplă să ai lângă tine un Berbec, atunci dă-i în fiecare zi motive să se zbată pentru tine, ține-l ocupat pentru a nu căuta o altă pradă.

Taur:…până îmi frângi inima

De cele mai multe ori este nevoie de foarte multe „eforturi” pentru a-i frânge inima unui Taur. Chiar dacă poate fi ușor rănit, cu greu se va considera distrus. Tocmai din această cauză, el este considerat a fi fidel și stabil, putând să suporte orice.

Odată ce ai câștigat încrederea unui Taur, există un singur gest care ar putea să îl facă să se răzgândească în ceea ce te privește: trădează-i încrederea și fă-l să se simtă nesigur pe el și pe alegerile pe care le face. Încearcă să fii mai diplomată dacă ai ceva să îi reproșezi și nu te lega de lucruri la care ține.

Gemeni:…până încerci să mă păcălești

Dacă te gândeai că poți să te joci cu un nativ născut în Gemeni, proastă idee. Mintea lui este mult mai ageră decât te-ai aștepta, iar dacă încerci să îl păcălești vei avea doar de suferit. Din momentul în care își va da seama de tertipurile tale, va face tot ceea ce poate pentru a te răni.

Zodia Gemeni este condusă de Mercur, planeta care influențează afacerile, comunicarea și comerțul. Se pricepe foarte bine să citească oamenii, așa că ar trebui să ai grijă la ceea ce vrei să faci.

Rac:…până mă părăsești

Compania este un lucru foarte important pentru nativul zodiei Rac. Asta nu înseamnă că nu se bucură de timpul petrecut singur, dar în ceea ce privește o relație, caută echilibru. Odată ce îi câștigi încrederea, te poți aștepta să îți aducă Luna de pe cer.

Racul este drăguț, dar posesiv. Siguranța emoțională devine extrem de importantă pentru el, așadar trebuie să găsești mai multe căi prin care să îl faci să se simtă stabil în relație. Te va iubi cu toată ființa lui până în momentul în care îi vei dovedi că nu meriți încrederea și dragostea sa. Atunci te va îndepărta și îți va fi foarte greu să îl faci să se întoarcă.

Leu:…până mă faci să arăt ca un nebun

Așa cum Soarele este centrul sistemului planetar, și Leul se poziționează în centrul zodiacului. Dintr-un anumit punct de vedere, este normal să se simtă judecat și criticat. Are foarte mare grijă de imaginea pe care o afișează în societate, iar într-o relație are nevoie să se simtă apreciat.

Încearcă să nu îl insulți. Te va iubi până în momentul în care te vei dovedi nerecunoscătoare. Trebuie doar să găsești momentul potrivit pentru a-i spune lucruri frumoase. Leii apreciază adevărul și își cunosc atât calitățile cât și defectele, de aceea vor să fie iubiți pentru ceea ce sunt.

Fecioară:…până vei începe să minți

Nativii zodiei Fecioară sunt născuți sub influența lui Mercur, ceea ce îi determină să fie extrem de critici și să aprecieze foarte mult adevărul. Ei știu întotdeauna ce se întâmplă și observă în detaliu comportamentul unui om.

Dacă partenerul tău se simte mințit, poți considera că l-ai pierdut pentru totdeauna. El va începe să aibă încredere în tine și să fie cu inima deschisă, dar dacă îl trădezi, resemnează-te cu gândul că nu mai e nimic de făcut pentru relația voastră.

Balanță…până îmi iei pacea

Pacea și rezolvarea diplomată a unui conflict sunt aspecte pe care Balanța le apreciază foarte mult. Dacă se întâmplă ca aceste lucruri să fie compromise, nativul va pune capăt oricărei legături. Deși va face orice îi stă în putință pentru ca relația să meargă, nu va putea să treacă peste faptul că nu mai are liniște alături de tine, astfel că va încerca să îți sugereze subtil că e cazul să vă despărțiți. O să îți dai seama din comportamentul lui de schimbările care au intervenit.

Scorpion:…până începi să ai secrete față de mine

Adevărul este esențial pentru nativul zodiei Scorpion. Poți să ai încredere în el și să îi spui orice, atâta timp cât nu ascunzi nimic. Va suporta, oricât de dureros este, pentru că preferă sinceritatea.

Indiferent de greutățile prin care treci, Scorpionul te va iubi cu adevărat și va fi alături de tine până în momentul în care își dă seama că îl minți și că ai secrete față de el. Nu încerca să îl păcălești! Te poate ierta, dar cu siguranță nu va uita ceea ce ai făcut.

Săgetător:…până când mă lași fără speranță

Firea optimistă a unui Săgetător poate fi zdruncinată dacă îl faci să se simtă rău. Vei deveni o umbră pentru el, dacă ajunge să creadă că nu se mai poate aștepta la nimic bun din partea ta. Ceea ce are nevoie el este să crezi în viziunile lui și în integritatea pe care o are. Dacă vrei să îți prezinți obiecțiile, fă-o într-un mod creativ. Nu îl determina să își piardă speranța.

Capricorn…până când renunți

Dacă partenerul tău este născut în zodia Capricorn, atunci știe sigur cum să facă o relație să dureze. Atunci când renunți să mai lupți cu adevărat pentru ceea ce vrei, el va înceta să te mai admire, iar Capricornul se îndrăgostește de femeile pentru care să poate să simtă admirație. Este foarte răbdător și te va ajuta să lupți, așa că asigură-te că vrei ce e mai bun de la tine.

Vărsător:…până când vei fi ca restul

Vărsătorul apreciază foarte mult unicitatea unei femei. Va fi atras de acele mici trăsături de personalitate care te scot din tipar. Poate că tu nu ești mândră de ele, dar el va ști să le scoată în evidență.

Arată-ți calitățile și nu uita să scoți la suprafață darurile cu care ești înzestrată. Nu înceta din a-l surprinde în fiecare zi cu câte un as pe care îl ai ascuns în mânecă. Nu te schimba. Rămâi unică.

Pești: până îmi vei doborî visele

Pentru un nativ din zodia Pești este foarte important să aibă vise. Acestea îl ajută să își seteze obiectivele în viață. Te poți folosi de cuvinte și de gingășie pentru a fi tu inspirația lui. Deși afișează o atitudine rece și tăcută, bărbatul Pești este extrem de sensibil. Este în regulă să îl mai aduci din când în când cu picioarele pe pământ, dar ai grijă cum alegi să faci asta. Respectă-i această latură, iar el te va iubi pentru totdeauna.

Fiecare zodie are felul său caracteristic de a iubi și de a aprecia o femeie. În funcție de personalitatea lor, bărbații își dăruiesc dragostea pentru un moment sau pentru totdeauna.