Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu! E cu 20 de ani mai tânără ca el

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic și sportiv la Digi 24. Puțini, însă, sunt cei care știu cine este și cum arată iubita lui.

Analistul Digi24 a divorțat de patru ori, iar acum are o iubită cu 20 de ani mai tânără. Cristian Tudor Popescu a fost surprins, în 2016, împreună cu iubita lui. Cei doi păreau a fi extrem de apropiați și atunci și-au petrecut întrega zi la un SPA din zona Romexpo. Potrivit unor surse mass-media, Cristian Popescu Tudor și iubita lui sunt în continuare împreună.

Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevărul. A fost director fondator al ziarului Gândul, după ce în 2005 a plecat de la Adevărul, împreună cu o parte din redacție. Are un doctorat în cinematografie, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc. Jurnalistica sa e caracterizată de o înaltă plasticitate a limbajului, precum și de exprimarea de judecăți tăioase.

Cristian Tudor Popescu are și doi băieți din relațiile anterioare. Fiul cel mic i-a dat ceva bătăi de cap până când a reușit să-și ia bacalaureatul, în timp ce băiatul cel mare și-a deschis o firmă proprie și de producție audio-video și își găsește timp și să cânte la tobe în două trupe.