Cum arată Ana Maria, sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Când își face apariția la brațul ei, actorul e de nerecunoscut! :O Îi place să fie o femeie discretă, dar mulți întorc capul când o văd pe blonda înaltă și superbă.

Mihai Rait Dragomir este Dorel în Las Fierbinți, unul dintre cele mai spumoase personaje din serial. Este căsătorit cu Ana Maria și au o viață de familie discretă, soția actorului preferând să stea depatre de showbiz. Acesta a povestit recent, cum și-a cunoscut soția.

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.

Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole’, declara Mihai Rait Dragomir, citat de Click!, despre soţia lui, Ana Maria