Adaugă aceste ingrediente în șamponul tău și părul va înceta să cadă și chiar va arăta mult mai bine

Indiferent de tipul de păr pe care îl ai, poți folosi cu încredere o mască pe bază de drojdie. Folosirea ei nu doar că te va ajuta să scapi de mătreață, dar ajută și la refacerea firelor de păr deteriorate, redându-le rezistența și strălucirea.

Astfel,părul tău va fi catifelat,bogat și plin de volum,fără să apelezi la tratamente chimice,care au efecte benefice doar pe o perioada scurtă de timp.

Cum se prepară cea mai bună mască împotriva căderii părului

Dizolvă o linguriță de miere într-o lingură de lapte cald,apoi adaugă 20 de grame de drojdie proaspătă. Lasă compoziția la fermentat,într-un loc cald,15-20 de minute. Apoi,adaugă un gălbenuș și amestecă bine ingredientele până când obții o compoziție omogenă.

Cum se folosește cea mai bună mască împotriva căderii părului

Masca de păr pe bază de drojdie se aplică pe părul curat,după care trebuie să-l înfășori cu o folie din plastic,apoi cu un prosop. Se lasă să acționeze cel puțin o orp,după care se clătește bine cu apă și se folosește doar puțin balsam de păr.

Masca de păr pe bază de drojdie se folosește o dată pe săptămână de 10-15 ori,dacă vrei să stimulezi creșterea părului. Apoi este indicat să faci o pauză de trei luni și să reiei tratamentul,în cazul în care este necesar.

În cazul în care părul tău este fragil și cade în mod excesiv,folosește acest tip de mască de două ori pe săptămână,timp de 6-8 săptămâni.