S-a gândit să pună o aspirină în mașina de spălat. Iată ce a descoperit când a scos hainele: A hotărât să împărtășească rezultatul cu toată lumea

S-a gândit să pună o aspirină în mașina de spălat. Ce a descoperit când a scos hainele întrece orice imaginație! A hotărât să împărtășească secretul cu toată lumea!

Se pare că aspirina nu este bună doar atunci când suntem bolnavi, acest medicament este eficient și pentru diferite trucuri care îți pot face viața mai ușoară!

Chiar o vedetă de la noi a vrut să testese cu mânuţele proprii un experiment care i-a ajuns la urechi! Vedeta a dat fuga la farmacie şi a luat o tabletă de aspirină, a pus câteva pastile în maşina de spălat, iar la final a avut o mega surpriză.

Se pare că acesta a devenit o casnică în toată regula şi s-a pus pe experimentat secrete care să o ajute să păstreze mai mult timp albul impecabil al hainelor. Astfel, a testat trucul cu aspirina pusă în maşina de spălat şi a împărtăşit totul şi cu prietenii ei.

„Se vehiculeaza ca aspirina in masina de spalat ar face minuni pentru haine, ar revitaliza culoarea acestora si tesaturile. Asa ca m-am gandit sa incerc si eu, ca sa va spun si voua daca functioneaza sau nu”, a declarat vedeta prietenilor ei virtuali.

Iată cum a procedat: „Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in cuva 5 tablete de aspirina (normala, o gasesti la orice farmacie), iar in sertarele dedicate balsamul si detergentul de rufe pe care il folosesti in mod normal.”

”Am observat din start ca albul a ramas alb. In plus, se poate sesiza de la prima spalare ca hainele sunt curatate mai in profunzime”, iar acest lucru îl veți constata și voi la finalul experimentului.