Scapă de ridurile din jurul gurii cu măști naturale pe care le poți face acasă!

Îți dorești ca ridurile din jurul gurii să fie reduse sau eliminate definitiv? În funcție de cât de adânci sunt, poți obține fie diminuarea acestora, fie să dispară cu totul.

Reguli pentru a preveni apariția ridurilor din jurul gurii!
Pentru început, e bine să știi cum să previi apariția lor, reguli pe care e recomandat să le respecți și după ce acestea încep să dispară.

Acum sunt citite aceste articole
Horoscop lunar IUNIE 2019. Preambulul sezonului de eclipse 2019 si Neptun retrograd
Horoscop lunar dragoste iunie 2019. Inceput de vara fierbinte
HOROSCOPUL VERII 2019: Cum iti merge vara aceasta cu 2 eclipse si 5 planete retrograde?
Protejează-ți pielea de soare! Folosește creme cu protecție solară nu numai pe perioada verii, ci și în restul anului!

Include în dieta ta zilnică alimente bogate în antioxidanți! Poți mânca broccoli, roșii, morcovi și vei vedea beneficiile asupra tenului.

Nu slăbi brusc! Încearcă să-ți menții o greutate constantă sau, dacă vrei să mai scapi de câteva kilograme, nu ține diete drastice. Oscilațiile de greutate contribuie la formarea ridurilor în jurul gurii.

Nu fuma! Sau renunță la fumat, pentru a vedea efecte uimitoare la nivelul tenului tău chiar și după numai o lună de când te lași de acest obicei nociv pentru pielea ta!

Fă gimnastică facială zilnic! Un exercițiu foarte bun este să pronunți vocalele cu gura deschisă cât mai larg deschisă.

Tratamente naturiste eficiente să scapi de ridurile din jurul gurii
Adesea, uităm de proprietățile în domeniul cosmeticii pe care le au alimentele din bucătărie. De exemplu, bananele aplicate pe față sunt cunoscute pentru efectul lor antirid. Zdrobește o babană bine coaptă cu furculița până faci un piure pe care-l aplici în jurul gurii. Lași să acționeze jumătate de oră și înlături cu apă caldă. Poți face acest lucru vreme de zece zile consecutiv și vei vedea efectele.

Extract din semințe de struguri
Are proprietăți antioxidante și poate ajuta la restabilirea elasticității pielii ridate. Extractul din semințe de struguri este eficient chiar și în cazul ridurilor profunde. Masează-ș direct pe zonele cu riduri zilnic pentru a păstra aspectul tânăr al pielii tale.

Mască din căpșune și ouă
Ingrediente:

6 căpșune bine coapte
Un albuș de ouă
Câteva picături de apă de trandafiri
Cum se prepară și se aplică:

Zdrobește căpșunele cu furculița sau cu mixerul până când se formează o pastă. Bate separat albușul bine, apoi pune-l peste căpșune. Amestecă, iar la final toarnă câteva picături de apă de trandafiri.

Aplică pe fața perfect curată, direct pe ridurile din jurul gurii și lasă să acționeze un sfert de oră. Clătește apoi cu apă călduță/.

Mască din lapte și miere
Ingrediente:

4 linguri de lapte praf
3 linguri de miere (de calitate foarte bună)
3 linguri de apă caldă
Cum se prepară și se aplică:

Pune toate ingredientele într-un bol și amestecă cu mișcări ușoare, cu grijă până se omogenizează. Când ajungi la o consistență cremoasă, masca ta este gata. Aplic-o în jurul gurii și las-o să acționeze 10 – 15 minute. La final, curăț-o cu apă caldă din abundență.