Albusul de ou este aproape la fel de eficient ca si botoxul. Cum trebuie folosit pentru a estompa chiar si ridurile mai profunde

In ziua de azi este foarte usor sa cumparati masti de intinerire din magazine sau din farmacii. Doar ca nu stiti niciodata ce ingrediente folosesc producatorii si nici nu puteti sti cum va reactiona pielea dumneavoastra la aceste ingrediente.

Din aceste motive dorim sa va prezentam reteta unei masti de fata deosebite, pe care o puteti prepara foarte usor acasa. Cu siguranta veti fi foarte multumita de rezultate!

Ingrediente pentru masca de intinerire:

– Jumatate de banana (sa nu aiba pete maroni pe ea)

– O lingurita de ghimbir macinat (sau zeama proaspata)

– Doua lingurite ulei de masline (sau orice alt ulei cosmetic)

– Un albus de ou batut spuma

Mod de preparare:

Zdrobim banana cu o furculita. Adaugam ghimbirul si uleiul de masline. Amestecam compozitia de mai sus cu albusul batut si amestecam pana devine o crema.

Mod de utilizare:

1. Intindem aceasta masca intr-un strat subtire pe fata, pe gat si pe decolteu. Lasam un pic sa se usuce si repetam aceasta procedura de 2-3 ori. Ultimul strat il lasam sa se usuce aproximativ 10-15 minute.

2. Masca o spalam cu apa calda, apoi pielea o clatim cu apa rece.

3. Dupa ce curatam fata de masca, aplicam o crema, de preferat usoara, sau zer de lapte.

Aceasta masca are actiune imediata. Este foarte hidratanta si revigoranta pentru piele.

Din aceasta cauza este numita masca „minus 10 ani”.

Se poate folosi ca ingrijire expresa a pielii, fiind folosita doar o singura data.

Se poate folosi si ca o cura, daca aveti pielea intr-o stare mai deteriorata. In aceasta situatie aplicati o serie de 10 masti, una la 5-6 zile.

Oferiti-va pielii prospetime si hidratare cu aceasta masca de fata foarte eficienta si nu uitati sa impartasiti aceasta reteta cu prietenii si cunostintele dumneavoastra!