Alege intuitiv fotoliul care îți place și vezi cât de bună este lumea ta interioară

Dacă ai ales acest fotoliu, asta spune că ești o persoană sinceră și onestă. Posezi simțul dreptății și încerci întotdeauna să fii obiectiv cu privire la familia ta și la cei din jurul tău.

Ai o capacitate excelentă de a distinge răul de bine.

Fotoliul #2

Ești o persoană care încearcă să trăiască cinstit și să evite intrigile. Dacă nu-ți place ceva, vei vorbi despre asta direct și vei rezolva această problemă o dată pentru totdeauna.

Încerci să ai relații bune cu toți, chiar și cu dușmanii tăi poți negocia. Prietenii știu că pot conta pe tine și, de asemenea, îți vor veni în ajutor, dacă ai nevoie de ei.

Fotoliul #3

Ești o persoană ambițioasă, dar în sensul bun al cuvântului. Știi ce vrei să obții în viață și, prin urmare, depui toate eforturile. Având un mod analitic de gândire, reușești să

faci multe lucruri cu un rezultat pozitiv. Fiind o persoană inteligentă, înțelegi foarte bine că: “Fără muncă, nu poți scoate niciun pește din iaz.”

Fotoliul #4

Privești viața cu optimism, din toate direcțiile. Și nu pierzi niciodată speranța, că vei găsi o cale de ieșire, chiar și din cea mai dificilă situație. Adori comunicarea cu oamenii pozitivi, care privesc lumea exact ca și tine. Încerci să ocolești comunicarea cu oamenii negativi. Speranța și credința în bine îți permit să faci față tuturor sarcinilor stabilite.

Fotoliul #5

Pentru tine, cea mai importantă parte a vieții este dragostea. Și asta se referă nu numai la partenerul tău, ci și la cei din jur.

Depui efort ca în jurul tău să predomine pacea și armonia. Dar ai grijă, există oameni care se pot folosi de bunătatea ta, pentru scopurile lor egoiste.

Fotoliul #6

Ești o persoana foarte romantică si visătoare. Firea ta visătoare și sinceritatea este pe placul multor oameni.

Nu-ți plac zilele gri și, prin urmare, încerci să faci fiecare zi cât mai diversă. Capacitatea ta de a găsi soluții simple, te ajută să rezolvi rapid și eficient sarcinile stabilite.
sursa:relatii.net