În fiecare seară înainte de culcare bea un pahar din acesta pentru ati curăța colonul și arde grăsimile!

În fiecare seară înainte de culcare bea un pahar din acesta pentru ati curăța colonul și arde grăsimile!
Stiai că în intestinele noastre există chiar și 15 kilograme de substanțe nocive? De aceea, vă aducem o rețetă care vă va ajuta să întreprindeți toate aceste toxine scoase din corp.

Pentru tratamentul multor boli este suficient să curățați intestinele de mucus, placa fecală și alți paraziți. Timp de 70 de ani prin intestinele noastre pot să treacă aproximativ 100 de tone de alimente și 40.000 de litri de lichid, ceea ce duce la concluzia că stomacul a depus aproximativ 15 kilograme de depozite fecale, deșeuri toxice. Ne otrăvesc sângele și corpul, provocând daune ireparabile.

Colonul are unul dintre cele mai importante roluri în corpul uman. Menține echilibrul apei în organism, reglează sistemul imunitar și ajută în timpul procesului de sudare.

Colonul este extrem de important pentru buna funcționare și sănătatea organismului. Dacă colonul nu funcționează corect, materialul toxic nu este îndepărtat din corp și vor fi absorbiți în el.

Durează cel puțin 24 de ore pentru trecerea alimentelor prin corp și adoptarea procesului digestiv. Alimentele cu valoare nutritivă redusă și cu puține vitamine și enzime încetinesc procesul chiar și până la 70 de ore. Ca urmare, pot exista depuneri foarte neplăcute de materiale reziduale în corpul dumneavoastră.

Constipația este cel mai frecvent semn că ai o mulțime de deșeuri în organism. Îndepărtarea deșeurilor atunci când există deja o constipație poate fi destul de dureroasă.

Noaptea, în timp ce dormim, este cel mai bun moment pentru a scăpa de excesul de greutate, dar trebuie să stimulați arderea grăsimilor, să stimulați digestia și să accelerați metabolismul.

Faptul este că intestinele noastre sunt murdare, putem observa că avem adesea constipație, tulburări ale metabolismului, diabet, greutate excesivă sau insuficientă, rinichi și ficat, boli ale auzului și vederii, starea proastă a pielii, părului și unghiilor, precum și alte boli, variind de la artrita la cancer.

Simptomele colonului plin de toxine:
Sistem imunitar – erupții cutanate, probleme cu infecții ale tractului urinar, infecții vaginale, sistem imunitar slab.

Schimbări de dispoziție – Memorie slabă, modificări ale dispoziției, nervozitate, oboseală, depresie.

Sănătate generală – Durere la nivelul mușchilor și articulațiilor.

Simptomele tractului digestiv – dureri de stomac, indigestie, gaze, diaree, balonare, constipație.

Oboseala și concentrarea slabă sunt câteva dintre semnele că corpul tău este plin de toxine.

Următoarea rețetă vă va ajuta să începeți procesul de ardere rapidă a grăsimilor. Ar trebui să mâncați câteva ore înainte de culcare și să beți după o oră înainte de culcare.

Ingrediente:

– Patrunjel

– Lămâie

– Oțet de mere

– Scortisoara

– O lingură de ceai cu miere și ghimbir

Pregătire:

Pur și simplu, trebuie să amestecați toate ingredientele de mai sus și băutura dvs. este gata.

Mod de utilizare:

Beți-l în loc de cină, cu o oră înainte de culcare, și numai în câteva săptămâni, ar trebui să simțiți și să observați efectele excelente ale acestei băuturi.