Ce spun astrele despre reactia fiecarei zodii dupa o cearta

Cu toţii avem momente în care ne certăm, din diferite motive, şi asta pentru că nu suntem toţi la fel. Ce spun astrele despre ce învaţă fiecare zodie după ce s-a certat, află într-un horoscop inedit, mai jos:

Berbec
Cei nascuti in zodia Berbec regreta profund ca au ridicat tonul la cealalta persoana si s-au purtat necuviincios, chiar daca nu fac multi pasi pentru reconciliere. S-ar putea sa fie chiar distanti.

Taur
Adevarata batalie pentru un Taur este cea data in interior. Dupa o discutie aprinsa, acesta afiseaza un calm pe fata, insa in inima sa inca se zbat intrebarile.

Gemeni
Acestia reactioneaza cel mai calm cu putinta. Se comporta ca si cum cearta nu ar fi avut loc si merg mai departe. Nu tot timpul este o solutie, pentru ca asta poate demonstra ca nu ai invatat nimic din discutia respectiva.

Rac
Nativul din zodia Rac se simte vinovat dupa o cearta, fiindca nu suporta gandul ca o alta persoana este suparata pe el.

Leu
Dupa o cearta, un Leu se va comporta ca si cum ar fi in continuare suparat, insa in realitate vrea sa obtina atentie. De cele mai multe ori asteapta sa i se ceara iertare.
Fecioara
Pentru un nativ nascut in zodia Fecioara, motivul de la care a pornit cearta ii va ramane in cap.
Nu-i va trece pana cand va vedea ca celeilalte persoane ii pare rau.

Balanta
Pentru o Balanta conteaza cat de importanta a fost cearta la care a luat parte. Nativul acestei zodii poate fie sa isi ceara iertare, fie sa dea vina in continuare pe cealalta persoana.

Scorpion
Dupa o cearta, nativul acestei zodii devine tacut si asteapta de cealalta persoana sa-si dea seama cu ce a gresit.

Sagetator
Un Sagetator va fi suparat dupa o cearta, insa doar pana cand isi da seama ca viata merge mai departe.

Varsator
Dupa o cearta, un Varsator are nevoie de putin timp pentru a se calma si pentru a analiza lucrurile. Distanta devine prietenul lui.

Capricorn
Un Capricorn va incheia cearta inainte de a se spune ultimele vorbe. De asemenea, acest nativ asteapta sa vada daca persoana cu care a intrat in conflict tine sau nu la el.
Pesti
Dupa o cearta, nativul nascut in aceasta zodie pare ca nu este afectat de ce s-a intamplat, dar dupa un timp vrea sa inteleaga mai bine de la ce a pornit conflictul.