Ultima Ora! DIANA ȘOȘOACĂ A CERUT DEMITEREA DE URGENȚĂ A LUI ARAFAT! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ SENATOAREA AUR DESPRE ȘEFUL DSU

Diana Șocoacă, senator AUR, a cerut demiterea lui Raed Arafat, nimeni altul decât șeful DSU.

Avocata a precizat că lucrează pentru a-i lua cetățenia română lui Arafat, pe care îl consideră artizanul distrugerii țării.

Reacţia Dianei Șoșoacă vine în contextul în care Raed Arafat a declarat că doar persoanele care au probleme grave de sănătate sunt scutite să poate mască de protecție, ceea ce nu este cazul în situația senatoarei AUR.

Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook.

Diana Șoșoacă a purtat în Parlament o mască transparentă din plastic, la fel ca alți colegi de la AUR.

Senatoarea va fi verificată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) pentru a i se proba conformitatea.

Diana Șoșoacă a cerut demiterea de urgență a lui Arafat!
Războiul dintre Diana Șoșoacă și Raed Arafat este mai vechi. În octombrie, înainte de alegerile parlamentare, reprezentanta AUR a declarat că va face tot posibilul ca șeful DSU să rămână fără cetățenia română.

“Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis şi în niciun caz a lui Arafat care este a venit în România şi a obţinut o cetăţenie care i se poate şi lua. Şi cam asta lucrez eu acum.

Să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul. Lucrăm şi atacăm, o să vedeţi!”, anunța, la momentul respectiv, Diana Şoşoacă. scrie cancan.ro