Mormântul Stelei Popescu, acoperit de flori și coronițe! Fanii au fost la locul ei de veci, de Crăciun

Mormântul Stelei Popescu, acoperit de flori roșii și coronițe de Crăciun!

Mormântul Stelei Popescu aflat în Cimitirul Cernica, acoperit de flori roșii și coronițe de Crăciun lăsate de admiratorii regretatei actrițe.

Stela Popescu s-a stins din viață în noiembrie 2017 și a fost înmormântată la Cimitirul Cernica. De 3 ani, la regretata actriță merg aproape zilnic fani, admiratori care au iubit-o și au urmărit-o în filme și piese de teatru pe vremea când trăia.

Coronițe de brad și flori la mormântul Stelei Popescu
Aceștia îi lasă flori și îi aprind lumânări. Locul de veci al regretatei actrițe este mereu îngrijit, iar lumânările ard pentru că, pe lângă fanii care merg la mormântul ei, zilnic călugării din Mănăstirea Cernica au grijă să nu lipsească lumina.

De Crăciun însă, la mormântul Stelei Popescu, Marea Doamnă a Teatrului Românesc, a fost un adevărat “pelerinaj“ am putea spune.

Asta pentru că, atât în Ajun, cât și în cele două zile de Crăciun, zeci de oameni au fost să-i aprindă lumânări, să-i pună coronițe de brad și flori roșii. Locul de veci al Stelei Popescu este unul dintre cele mai îngrijite și pline de flori din Cimitir.

Stela Popescu s-a stins din viață în noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, fiind înmormântată la Cimitirul Cernica, lângă soțul ei. scri ciao.ro