Ti se face pielea de gaina! Mariana Ionescu Capitănescu, declarații exclusive pentru Antena Stars despre moartea cumnatului. Cum a decedat soțul Marcelei Fota

Mariana Ionescu Căpitănescu a oferit declarații exclusive pentru Antena Stars despre moartea teribilă a cumnatului său. Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani din cauza unui infarct.

Doliu în familia Marianei Ionescu Căpitănescu! Cumnatul cântăreței de muzică populară s-a stins din viață ieri după-amiază la vârsta de 47 de ani, după ce a suferit un infarct tragic. Bărbatul se afla în incinta Serviciului

de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău și a leșinat fără suflare. Medicii au fost chemați de urgență la fața locului și au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Mariana Ionescu Căpitănescu, declarații exclusive pentru AntenaStars despre moartea cumnatului
Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit în exclusivitate cu reporterii Antena Stars despre tragedia din familia ei, care le-a marcat sărbătorile.

Potrivit acesteia, soțul Marcelei Fota, sora ei, avea probleme cu inima, moștenite de la tatăl său, însă nu se știa a fi ceva grav, mai ales că bărbatul era ținut și sub observație în ceea ce privea boala lui.

Artista este complet șocată de cele întâmplate și nu poate accepta decesul cumnatului ei. Cea care a anunțat-o de faptul că bărbatului i s-a făcut rău a fost chiar sora ei, extrem de speriată de situație.

„Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost…

Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea.

M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult.”, a spus artista pentru Antena Stars.

Medicii au încercat tot posibilul pentru a-l readuce la viață pe soțul Marcelei Fota. Timp de o oră și jumătate, o echipă de specialiști au realizat manevre de resuscitare și au sperat până în ultima clipă că îl vor putea salva, însă destinul a fost altul. Mariana Ionescu

Căpitănescu a mărturisit că nimeni nu s-ar fi așteptat la acest lucru, întrucât cumnatul ei nu a făcut niciodată excese, nu consuma alcool și a avut grijă să își țină problemele cardiace sub control.

Sora cântăreței de muzică populară este absolut devastată, iar prietenii și familia îi sunt alături în aceste clipe de coșmar.

Înmormântarea va avea loc mâine , în comuna Gherceşti, de unde este el, de lângă Craiova. Astăzi se va stabili dacă locul de veci al acestuia va fi lângă cel al tatălui său, care avusese aceeași soartă cruntă.

„Toţi prietenii şi toată familia, toată lumea este alături de Marcela. Mâine va avea loc înmormântarea. Sunt momente grele la care nu te aştepţi niciodată şi încă suntem sub efectul şocului că nu ne vine să credem, nu acceptăm că se întâmplă,

dar asta e realitatea, se întâmplă. Astăzi, se vor hotărî ultimele detalii, dar s-au gândit să-l înmormânteze lângă tatăl lui, în comuna Gherceşti, de unde este el, de lângă Craiova.”, a mai spus Mariana Ionescu Căpitănescu.

Mai multe informații vă așteaptă începând de la orele 14:00, la ”Star Magazin”, pe Antena Stars! scrie spynews.ro