Andreea Marin își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Câți ani împlinește îndrăgita prezentatoare TV!

Astăzi este o zi foarte importantă pentru cunoscuta prezentatoare TV Andreea Marin! Vedeta își sărbătorește ziua de naștere! Iată ce anunț a făcut cu puțin timp și câți ani împlinește!

Fără doar și poate Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar de-a lungul anilor a reușit să se mențină mereu o femeie frumoasă, dar discretă în ceea ce privește viața sa persoanală, însă destul de activă atunci când vine vorba despre viata profesională.

Deși a trecut mult timp de când prezenta emisiunea TV care i-a adus succesul, iată că vedeta a reușit să rămână la fel de plăcută de public și peste ani, iar astăzi pentru ea e o zi cu adevărat specială.

Andreea Marin își sărbătorește astăzi ziua de naștere
Încă de noaptea trecută, Andreea Marin a postat pe pagina sa de socializare o fotografie însoțită de un mesaj special în care i-a anunțat pe fanii săi că astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

Aceasta a ținut să le transmită acestora că vârsta e doar un număr, căci dacă nu știți câți ani împlinește astăzi, ei bine chiar vedeta a anunțat!

Aceasta are 46 de ani, însă dacă n-am știi acest lucru cu siguranță nimeni nu i-ar da vârsta aceasta, căci reușește să se mențină mereu tânără și în formă, indiferent de timpul care trece atât de repede.

”46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu.

Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de socializare!