Teo Trandafir a recunoscut că are iubit. Declarații inedite despre viața ei sentimentală: „Să știe să mă domine”

Teo Trandafir a vorbit despre bărbații din viața ei în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D și a recunoscut, printre rânduri, că are pe cineva care o face fericită, un bărbat de la care are multe de învățat.

După două căsnicii eșuate, viața amoroasă a prezentatoarei de la Kanal D a intrat într-un con de umbră pentru marele public, dar asta nu înseamnă că realizatoarea de televiziune nu și-a refăcut viața după ultimul divorț.

Teo i-a mărturisit lui Denise Rifai că întotdeauna a existat un bărbat în viața ei, pentru că nu îi place să fie singură.

Ce-i drept, este destul de pretențioasă când vine vorba de relații și nu acceptă bărbați mai proști decât ea.

Teo Trandafir a recunoscut că are un iubit printr-un mesaj codificat: „Am un șofer mai deștept decât tine”
Printre rânduri, Teo pare să fi confirmat și cine ar fi iubitul ei, după ce în urmă cu ceva timp un site tabloid a prezentat niște imagini cu ea și șoferul ei pe străzile din București.

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea.

Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla. Să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare fabulos la un bărbat”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Teo, atrasă de bărbații care o domină intelectual
Teo a lansat apoi un atac, cel mai probabil la adresa persoanei care ar fi dat informația către presă despre relația ei actuală, iar termenii în care s-a adresat misterioasei femei nu au fost cei mai politicoși.

„Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine”, a declarat Teo ușor înverșunată.

Prezentatoarea a spus apoi ce caută la un bărbat: „Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine.

Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mp enervează”. scrie fanatik.ro