Cum arată domeniul secret cumpărat de Andreea Esca, la Porumbacu? Vedeta Pro TV şi-a scris numele pe casă

Andreea Esca are un domeniu de case în zona Porumbacu din Sibiu. Este vorba despre mai multe case vechi, tradiționale, din care vedeta reușește să câștige un câștig suplimentar. Iată cum arată aceste case, de fapt.

Andreea Esca are un domeniu secret. Ce proprietăți are pe el
Andreea Esca este o cunoscută prezentatoare de televiziune, dar ceea ce nu știu mulți despre ea este faptul că are un domeniu la Porumbacu, unde sunt mai multe case tradiționale românești.

Un lucru la fel de interesant este și faptul că vedeta a decis să își treacă numele pe una dintre case, mai precis inițialele. Astfel, pe una dintre aceste case tradiționale este scris „A.E”, de la numele prezentatoarei TV. Acestea sunt, însă, și inițialele soțului ei, Alexandre Eram, acesta fiind un mod subtil de a spune că acele case sunt proprietatea lor.

De ce a cumpărat Andreea Esca aceste case
Andreea Esca a povestit mereu cum îi place să stea la țară, să simtă aerul proaspăt și mirosul de fân. Lângă munte și cu acele case în apropiere, vedeta se simte din nou copil, așa că de ce să nu profite de acest lucru?

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, declara Esca despre casa de vacanță a familiei sale.

Mai mult, familia Eram a decis să mai cumpere încă cinci astfel de case, pe care le-au renovat și le-au dat spre închiriere.

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne.”, arată site-urile specializate în rezervări despre aceste case. Prețul pornește de la 100 de euro pe noapte.