Mihaela Tatu a trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții, după ce a decis să se retragă din lumea televiziunii

Mihaela Tatu a trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții, după ce a decis să se retragă din lumea televiziunii. Acum însă, fosta prezentatoare pare să se simtă mai bine, semn că a reușit să depășeasc cele mai mari greutăți ale vieții sale. Cum a putut vedeta să scape de depresie și să facă față tuturor provocărilor?

Mihela Tatu nu a avut deloc o viață ușoară. După ce și-a croit cu greu, dar cu pasiune, o carieră de invidiat, problemele de sănătate cauzate de stres și oboseală au năpădit-o, aproape făcând-o să renunțe la viață.

Din fericire, nu a făcut acest lucru, însă s-a retras de tot din lumina reflectoarleor, după șapte ani de emisie, dorind să își rezolve problemele de sănătate apărute în ultimii ani și care nu i-au dat pace.

Cum a trecut Mihaela Tatu peste depresie

După ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm, în urmă cu nouă ani, acesta fiind și motivul pentru care a renunțat la televiziune, Mihaela Tatu a fost în pragul sărăciei, fiind nevoită să își vândă o proprietate pentru a se putea opera.

A reușit să scape de această boală grea, însă viața i-a mai dat o palmă în momentul în care s-a accident grav la unul dintre genunchi și a fost, de asemenea, nevoită să se opereze de urgență.

După toate aceste piedici, Mihaela Tatu ajunsese la captul puterilor, însă, spune ea, credința în Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste toate problemele apărute în viața ei.

„Problemele se înfruntă, nu se evită. Dacă le bagi sub covor și nu îți da seama ce ți sa întâmplat. și se vor întoarce și vei face aceleași greșeli. Poate mai mari sau cu pagube emoționale mai adânci și dificil de grestionat. Apoi, poate e bine să nu îl excludem pe Dumnezeu. Credința m-a salvat. Mi-am schimbat obiectivele și sensul vieții”, a declarat Mihaela Tatu.

Dramele prin care a trecut Mihaela Tatu în ultimii ani

Și pentru că soarta fostei prezentatoare nu a fost să fie una prea fericită, aceasta a simțit durerea pierderii și unei persoane foarte dragi, mai exact sora ei, care a decedat în urmă cu mai bine de doi ani, dar pentru care suferă cumplit și acum. Anunțul trist a fost făcut chiar de către Mihaela, pe Facebook, încă nu a dat prea multe detalii, semn că durerea resimțită a fost mult prea cumplită pentru a mai adăuga ceva.

Nu doar sora Mihaelei Tatu a părăsit-o pe aceasta înainte de vreme, ci și unul dintre cei mai dragi prieteni care i-a fost alături fostei prezentatoare timp de mai bine de un deceniu. Câinele acesteia, Gore, a trecut și el în neființă anul trecut, lăsând-o singură pe fosta vedetă de televiziune.

„Până la vârsta de un an şi jumătate a mâncat o perie, m-a tras în lacul de la IOR, unde am căzut îmbrăcată in luna octombrie, cu telefoanele în buzunare (dar ce mai conta, am supravieţuit zâmbetelor mai mult sau mai puţin discrete ale trecătorilor uimiţi de prezenta doamnei de la televizor, în lac), a căzut în lacul Mare inghetat de la Dognecea, unde a stat o oră şi jumătate şi a fost scos de către pompieri.

Menţionez că nu a avut nimic”, povestea Mihaela Tatu, în trecut, despre diversele peripeții prin care a trecut alături de amicul ei necuvântător. scrie doctorquinn.ro