Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii încercate greu de Crăciun

Horoscop săptămâna 20-26 decembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Ultimele săptămâni ale anului 2020 vin cu mari surprize și dezamăgiri pentru trei zodii. Astroloaga Mariana Cojocaru a anunțat cine va plânge de Crăciun, dar și cine va avea mult noroc.

Horoscop Mariana Cojocaru. BERBEC
Și Kiron și-a reluat mersul direct în contelația voastră, deci împreună cu Marte vă pot pune în fața unor noi lecții de viață, deloc simple. Pentru că ne apropiem cu pași repezi de finalul de an 2020, vă aduceți aminte de aspectele nefaste care au fost mentionate și la zodia voastră.

Horoscop Mariana Cojocaru. TAUR
Acest bilanț astral este ca o confirmare a previziunilor făcute pe parcursul anunui 2020. Spuneam de catastrofele pe care le va produce intrarea lui Lilith în Taur. Ca și la Berbec, Taurii trebuie sa fie cu ochii in 4.

Horoscop Mariana Cojocaru. GEMENI
Vă spuneam că Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va afecta mulți nativi ai acestei zodii. Un an 2020 cu momente critice, în care nu v-a fost ușor, exact cum a fost si la finele anului 2019(dragoste, carieră, sănătate, copii).

Horoscop Mariana Cojocaru. RAC
2020, ca și anul 2019, a fost greu încercat pentru nativii Rac. Știți că vă previzionam de problemele grave ce vor apărea în viața multora dintre voi. In special, racii trebuie sa fie atenti la capitolul sanatate!

Horoscop Mariana Cojocaru. LEU
Un an greu încercat și la nativii acestei zodii. Un astro-bilanț a fost pregatit înainte de a vă face previziunile pentru Noul An 2021. Mare atentie la sanatate dar si la viata de cuplu!

Horoscop Mariana Cojocaru. FECIOARĂ
Pe toate și pe toți nativii acestei zodii i-a afectat. Fie în dragoste, fie în carieră, fie pe sănătate sau relația cu copii și familia. Bilantul nu este unul tocmai fericit.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Spuneam că în 2020 veți fi debusolate, dezorientate și că dezechilibrele vor trebui studiate și individual, din cauza cuadraturilor ce se formau pe zodiile cardinale. Cum a fost și Lilith și Marte Retrograd în Berbec, dragostea v-a fost grav cutremurată, dar și sănătatea. Veti vedea cat de curand ce vă pregătește anul 2021.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION
Scorpion- Vă amintiți că spuneam de aspectul 2Malefic Kisses și de divorțurile pe care le anticipa la Scorpion în 2020?! Deja aspectul este și mai puternic și mai vizibil. Schimbari majore vor avea loc in vietile voastre si in saptamana urmatoare!

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător – Precum Gemenii, și sagetatorii vor avea un an tip ȘOC. Multi sagetatori au avut parte de cumpene grele in 2020. Axa Karmică Săgetător-Gemeni a afectat toate zodiile.

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN
Capricorn- Pe opozițiile și cuadraturile lui 2020, acum când facem bilanțul, vă spun că nu aveați cum să nu fiți vizați și afectați. Multe persoane din aceasta zodie au divortat in 2020. Previziunile pentru anul 2021 le veti afla saptamana viitoare.

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR
Vărsător- Un an greu încercat de tranzitele astrale. Atât pe țară, cât și pentru nativii acestei zodii. Varsatorii au avut si ei de suferit destul de mult in 2020, in special din cauza problemelor personale.

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI
Pești- Pestii au avut si ei un 2020 destul de dureros, presarat cu divorturi dar si cu impacari. Aflam saptamana viitoare ce va rezerva astrele pentru anul 2021! scrie kfetele.ro