Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia! Fosta prezentatoare a fost la un pas de moarte

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia mult timp, după ce s-a retras din televiziune. Vedeta a trecut prin multe greutăți și chiar a fost la un pas de moarte.

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia
Mihaela Tatu este o cunoscută prezentatoare care s-a retras din lumea televiziunii în urmă cu câțiva ani. Deși la început aceasta nu a avut o stare de sănătatea prea bună, se pare că acum și-a revenit și a dat chiar și câteva declarații despre cum a reușit să treacă peste momentele grele.

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia! Prezentatoarea nu a avut o viață ușoară, fiind în permanență dedicată carierei sale. După ani de implicare și muncă, problemele de sănătate și oboseala și-au spus cuvântul și a fost la un pas de moarte. A avut noroc, astfel a trecut peste momentul critic, însă acesta a lăsat semne. Vedeta s-a restras din lumina reflectoarleor după șapte ani de emisie, potrivit spynew.ro.

Totul a început în urmă cu nouă ani, atunci când a fost diagnosticată cu fibron uterin cu o mărime de 11 centimetri. Acesta a fost și motivul pentru care a renunțat la televiziune. Tot atunci, Mihaela Tatu a fost în pragul sărăciei, fiind nevoită să își vândă o proprietate pentru a se putea opera.

Problemele nu s-au oprit aici, iar viața a mai vrut să o încerce o dată pe Mihaela Tatu. Aceasta s-a accidentat la la un genunchi ș a fost nevoită să se opereze de urgență. Singurul lucru care a făcut-o pe aceasta să treacă peste a fost credința în Dumnezeu.

”Problemele se înfruntă, nu se evită. Dacă le bagi sub covor și nu îți da seama ce ți sa întâmplat. și se vor întoarce și vei face aceleași greșeli. Poate mai mari sau cu pagube emoționale mai adânci și dificil de grestionat. Apoi, poate e bine să nu îl excludem pe Dumnezeu. Credința m-a salvat. Mi-am schimbat obiectivele și sensul vieții”, a declarat Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu a suferi o pierdere care a distrus-o
Mihaela Tatu a simțit durerea pierderii unei persoane dragi. Atunci când a murit sora ei, în urmă cu doi ani, aceasta a suferit cumplit. Chiar ea a făcut tragicul anunț pe pagina ei de Facebook, însă nu a dat foarte multe detalii.

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia! Prezentatoarea nu a fost părăsită doar de sora ei, ci și de cel mai bun prieten al său, câinele ei Gore. Patrupedul a fost alături de ea în fiecare moment, timp de un deceniu. A liniștit-o în momentele grele și i-a oferit căldura de care avea nevoie atunci când a fost în impas.