Medicul Mihaela Bilic: “Infectia cu coronavirus este prevenita si chiar tratata cu lactoferina”

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune ca o proteina din lapte are efect antiviral pe virusurile rezistente la tratamentul conventional. Infectia cu coronavirus poate fi prevenita si tratata cu lactoferina.

”Ma necajeam de fiecare data cand cineva ma intreba daca este sanatos sa consumam lapte, sau paine, sau carne… Imi venea sa le spun “ce e cu voi, cine v-a inoculat aceasta teama, aceasta neincredere, de ce aveti nevoie de argumente pentru a manca produse normale, banale?!?

Neputinta si dezamagirea mea au luat final anul acesta cand am descoperit lactoferina. Ea fusese descoperita din anii 60 insa eu abia acum m-am documentat cu privire la aceasta proteina miraculoasa din lapte. Si pe masura ce citeam nu-mi venea sa cred ce efecte benefice are si cum de n-am invatat despre ea nici la facultate, nici ulterior, in toti anii de medicina practicata

Mi-e ciuda ca nici in prezent nu vorbeste nimeni despre ea, nici cei din industria Pharma, nici cei din industria alimentara. In momentul in care s-a descoperit ca trateaza anemia la sugari, a fost introdusa in formulele de lapte ca ingredient obligatoriu.

Cand insa s-a descoperit ca are efect antiviral pe virusuri rezistente la tratament conventional (HIV, hepatita C, herpes, Papilloma virus), nu s-a profitat in nici un fel de existenta ei. Apoi s-a vazut ca blocheaza multiplicarea tuturor bacteriilor patogene, ca are efect antimicrobian si antifungic…si tot nimic nu s-a facut. Intre timp s-a demonstrat ca inclusiv infectia cu coronavirus este prevenita si chiar tratata cu lactoferina. Insa din nou, nimeni nu vorbeste despre asta.

Deci cu riscul de a va agasa sau plictisi, eu o sa va tin la curent cu informatii despre aceasta proteina prezenta in mod natural in lapte- macar si prin prisma faptului ca poate veti consuma produse lactate din dorinta de a va proteja de boli. Iar daca gasiti pe piata vreun produs cu lactoferina, consumati-l cu incredere! Spre deosebire de medicina, care m-a dezamagit, laptele continua sa ma incante si sa ma uimeasca”, este mesajul scris de medicul Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Medicina m-a dezamăgit, laptele niciodată🤗🥛
Nu-mi amintesc când mi-a încolțit în minte prima oară ideea de a mă face…

Posted by Mihaela Bilic on Tuesday, December 15, 2020