CLEOPATRA STRATAN URMEAZĂ SĂ DEVINĂ MĂMICĂ LA 18 ANI? DE CE SE GRĂBEȘTE ARTISTA SĂ SE MĂRITE CU EDWARD SANDA

Vestea că artiștii Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să facă mare nuntă a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales în contextul în care fiica lui Pavel Stratan are doar 18 ani.

Și. pentru că au vorbit cam prea devreme despre nuntă și familie, fanii lor s-au gândit la varianta că fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra, ar putea fi însărcinată și acesta ar fi motivul pentru care ea și Edward Sanda se cam grăbesc cu nunta.

Potrivit spuselor acestora, nunta lor ar urma să aibă loc în vara anului 2021, în condițiile în care pandemia de coronavirus ar permite acest lucru. În mediul online, chiar la scurt timp după ce Cleopatra a fost cerută de soție de Edward Sanda au apărut tot mai multe speculații legate de o posibilă sarcină.

Zvonurile au fost alimentate de faptul că artista, în ultima perioadă, pare să poarte haine mai largi și mai lejere, după cum se poate vedea pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, ea și Edward Sanda susțin că își doresc un singur copil, care ar urma să vină pe lume în următorii 5 ani.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan, numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său
Cleopatra Stratan se află la prima relație și se pare că își dorește să fie și ultima. La adresa iubitului său, Edward Sanda, artista are numai cuvinte de laudă de spus.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc,

până în ultima secundă. Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine.

Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan. scrie cancan.ro