Lili Sandu, goală în timp ce își alăptează copilul. Fotografiile care fac furori pe Internet

Lili Sandu arată din ce în ce mai bine după nașterea primului copil. Frumoasa actriță a revenit la formele pe care le avea înainte de naștere.

Vedeta a slăbit impresionant de mult după naștere și arată incredibil de bine. Actrița nu a ezitat să își etaleze corpul pe rețelele de socializare. Lili Sandu s-a fotografiat goală, doar în halat, în timp ce își alăpta copilul.

Frumoasa șatenă s-a arătat foarte mândră de faptul că își alăptează copilul , iar reacția ei le-a inspirat fanilor doar încredere. Internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

,,Alăptarea este cel mai frumos lucru posibil pe care mami poate sa.l faca pentru bebelus. Pe cat de greu si obositor pentru mami, pe atât de frumos”, ,, S-a făcut o obsesie în România în a alăpta sau nu copilul!! Bravo tuturor mămicilor și celor care alăptează și celor care se pompează și celor care dau lapte praf!! We all rock!!!” , ,,Ce poate fi mai frumos de atât? Sunteți minunați!”, ,,Alaptarea este cea mai stransa legatura posibila intre mama si puiul ei ❤️ Sunteti minunati !”, ,,Esti superbă ❤️”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Lili Sandu a reușit să slăbească 15 kilograme, în primele 40 de zile după naștere și face acest lucru în continuare. Frumoasa șatenă le-a mărturisit fanilor, într-o postare pe Instagram, că mai are de slăbit în jur de 8 kilograme. Vedeta a mărturisit că a apelat la sport și la o alimentație sănătoasă.

”S-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut și am slăbit aproape un kilogram pe săptămână. Plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme și ceva pierdute. Mai am vreo opt kilograme de slăbit, dar cu siguranță se vor duce cu sport. Abia aștept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru a merge la sală”, a scris Lili Sandu pe contul personal de Instagram.

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul, în ciuda contextului pandemic. Vedeta s-a pregătit temeinic și a avut grijă să pună la punct toate detaliile. Însă, frumoasa mămică a anunțat, la începutul lunii, că va avea loc doar ceremonia religioasă, iar petrecerea a fost amânată pentru vara viitoare.

”Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.