A slabit 127 de kg in doi ani, fara operatii sau pastile, si acum vrea sa le spuna tuturor ca se poate

A slabit 127 de kg in doi ani, fara operatii sau pastile, si acum vrea sa le spuna tuturor ca se poate.

Un barbat din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 127 de kilograme in doar doi ani, dupa ce a mers 9.700 de kilometri si a renuntat la fast food.

Dave Lancaster, in varsta de 45 de ani, obisnuia sa manance zilnic carnati, chipsuri, placinte si sa bea vin in fiecare zi.

Astfel a ajuns, in 2016, sa cantareasca 217 kilograme, relateaza Fox News. Barbatul, care este manager la un call center, de abia daca mai putea sa mearga fara i se taie respiratia.

Dar este un om nou dupa ce a mers pe jos 9.700 de kilometri, pierzand peste doua treimi din greutatea corpului sau pe drum.

Lancaster, care purta marimea 8XL, acum a ajuns sa aiba 90 de kilgrame si chiar i s-a retras diagnosticul de diabet de tip doi.

A fost fortat sa ia atitudine in urma cu doi ani dupa ce greutatea sa i-a adus foarte multe probleme de sanatate precum diabet, tensiune arteriala mare, colesterol, guta si apnee, fiind tot timpul la un pas de moarte.

„Imi era greu sa merg pana la serviciu, ieseam afara atat de rar ca eram aproape complet imobilizat.

Era din ce in ce mai greu pe masura ce luam in greutate, iar lumea mea practic se micsora”, a declarat britanicul. Insa dupa ce a renuntat la fast-food si a slabit 127 de kilograme, el nu mai are nevoie de medicamente.