Horoscopul banilor pentru anul 2021 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Oportunități mari pentru sporirea veniturilor

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru ne aduc horoscopul banilor pentru anul 2021. Se anunță un an în care zodiile vor avea parte de oportunități importante prin intermediul cărora își vor crește veniturile.

În 2021, trecem de la restricție la expansiune, la perioada de libertate. Acest an vine cu o încărcătură benefică pentru toate zodiile, pe majoritatea planurilor. Este un an alert și creator de oportunități, iar zodiile trebuie să se pregătească pentru schimbări majore.

Zodiile vor întreprinde călătorii deosebite, vor cunoaște oameni noi, caractere diferite. Toți cei care au avut afaceri care au stagnat în pandemie vor avea parte de o perioadă în care au șansa să își crească veniturile.

Horoscopul banilor pentru anul 2021 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru
Berbec

Berbecii au o mulțime de momente benefice, dar acestea nu vor fi permanente. Situația financiară este prosperă, dar, fiind cheltuitori, nativii din zodia Berbec își satisfac poftele de moment, iar bugetul riscă să scadă considerabil.

Taur

Taurii vor să călătorească și sunt dornici să cheltuiască banii pentru relaxare. Este un an pentru culegerea roadelor și au forță financiară. Se anunță o perioadă de relaxare și de cheltuit, dar Taurii vor avea grijă să compenseze.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni tind să dea banii pe lucruri inutile și sunt cheltuitori. Aceștia vor face o schimbare majoră în carieră, care le va aduce un venit financiar ridicat.

Rac

Racii vor fi ajutați de Venus și Jupiter, motiv pentru care se vor bucura de prosperitate financiară și de noroc în dragoste. Își vor găsi liniștea și echilibrul, devenind mai temperați.

Leu

Leii vor avea noroc la bani, își vor găsi un job sau un hobby care se poate transforma într-o afacere. Hotărârile pe care Leii le vor lua în 2021 privitoare la finanțe se materializează pe parcursul a șapte ani și trebuie să profite de ocazie.

Fecioară

Fecioarele sunt obișnuite să muncească din greu pentru fiecare bănuț. Trebuie să aibă curaj să se implice în noi proiecte, mai ales în proiectele care au legătură cu publicul, cu promovarea. Dacă ați amânat un proiect personal, anul 2021 este anul propice în care visurile pot prinde contur și se materializează prin eliminarea fricilor.

Balanță

Balanțele vor avea idei de afaceri, având și planuri mari pentru carieră. Vor avea parte de proiecte importante care vor fi acceptate, însă, nativii trebuie să fie mai generoși.

Scorpion

Scorpionii sunt încăpățânați, dar anul 2021 le dă o lecție importantă care îi va ajuta să se priceapă la bani. Nativii trebuie să aibă curaj pentru a-și pune în aplicare planurile de afaceri.

Săgetător

Săgetătorii gândesc prea mult, sunt cerebrali, motiv pentru care nu cheltuie banii pe lucruri inutile. Se anunță o achiziție importantă, fie o casă, fie o mașină, un cadou întârziat.

Capricorn

Capricornii sunt deseori lipsiți de inițiativă și vor să facă mulți bani fără prea mult efort, motiv pentru care, în anul următor, vor fi nevoiți să riște pentru a se bucura de câștigurile mult dorite.

Vărsător

Nativii din Vărsător sunt visători și deschiși noilor oportunități. Aceștia trebuie să fie mai încrezători în forțele proprii pentru a reuși să aibă veniturile pe care le doresc.

Pești

Ca de obicei, banii vin la nativii din zodia Pești, aceștia investind mult în afaceri care le aduc satisfacții majore. Peștii se vor bucura de venituri considerabile în următorul an. scrie fanatik.ro