Vești bune despre medicul-erou! Ce se va întâmpla cu acesta săptămâna viitoare

Cătălin Denciu, medicul-erou care a fost rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț, ar putea fi detubat săptămâna viitoare, atunci când se va interveni chirugical.

Ce se va întâmpla cu acesta săptămâna viitoare
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a făcut declarații azi despre medicul erou, Cătălin Denciu. Acesta este internat de opt zile la Bruxelles, starea sa fiind una staționară, scrie playtech.ro.

”Starea este staționară, este echilibrat hemodinamic și hidroelectrolitic. I se face toaletarea arsurilor în fiecare zi, dimineața și seara, se practică și procedee de dializă, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină și chirurgical pentru anumite intervenții de excizie-grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârșitul săptămânii viitoare”, a explicat ministrul Nelu Tătaru.

De asemenea, Nelu Tătaru a declarat că soția acestuia va pleca în Belgia pentru a fi alături de el atunci când va fi supus intervenției chirurgicale.

„Vorbim și cu familia. În decursul săptămânii viitoare, soția lui va merge în Belgia, anunțată de medicii belgieni că soțul ei ar putea fi detubat”, a mai declarat oficialul.