Mirela Ghelase și-a recunoscut tatăl printre victimele incendiului din Piatra Neamț în poze. Dezvăluiri cutremurătoare: „Sper să fi fost inconștient…”

Dezvăluirile cutremurătoare ale unei femei atunci când a aflat că tatăl ei a murit în incendiul din Piatra Neamț.

Mirela Ghelase trece prin momente cumplite, după ce a aflat că tatăl ei a fost victima incendiului. Femeia nici nu a ajuns la morgă, ea și-a recunoscut tatăl după ce a văzut mai multe fotografii. Bătrânul în vârstă de 82 de ani a murit în salonul de ATI, cuprins de flăcări. Sfâșiată de durere, Mirela dă vina pe sistemul de sănătate din România.

„Șocul a fost puternic. Știam că va muri, starea era precară, dar nu m-am așteptat să moară în condițiile acestea.

Asta m-a terminat. Mă doare, sunt conștientă că trebuia să moară, dar nu în modul acesta. Nu știu, câți oameni trebuie să mai moară în țara asta, de ce nu se face ceva în sistemul sanitar? Durerea cea mai mare este modul în care a murit. Am avut puterea să-l recunosc, dar a fost cumplit. A fost un om de o bunătate foarte mare și mi-aș fi dorit, sper să fi fost inconștient în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea. Era un om foarte sensibil și și-ar mai fi dorit să trăiască”, a declarat Mirela Ghelase, pentru un post de televiziune.

Soția bătrânului de 82 de ani nu a aflat nici până acum că a murit: „Nici nu vrea să știe”
Mirela Ghelase a dezvăluit că în același spital este internată și mama ei, care a anunțat-o în legtură cu incendiul.

Femeia este, de asemenea, infectată cu noul coronavirus și era internată la secția de infecțioase atunci când a avut loc incendiul care a răpus viața a 10 persoane.

„Mama a fost cea care ne-a comunicat nenorocirea, dar ea nu știa că tata se afla la ATI și că a murit în incendiu.Nici acum nu știe și nici nu vrea să știe”, a mai adăugat Mirela Ghelase. scrie wowbiz.ro