„Mama” Tatiana s-a stins in iadul de la Piatra Neamt. Dumnezeu sa o odihneasca!

“Mama Tatiana”, asa cum o stigau copiii, si-a gasit sfarsitul in incendiul de la Piatra Neamt. Sotii Tatiana si Mihai Gavril au ridicat la Dobreni un camin pilot, numit acum Casa Ray Betesda, scrie viatanemteana.info.

Mama Tatiana, decedata in incendiului din Piatra Neamt

„Mama Tatiana, asa au strigat-o toti copiii abandonati, neajutorati, orfani, pe care i-a strans la sanul sau timp de 25 de ani. Nu-i spuneau doamna, nu-i spuneau tanti. Pentru ei, din momentul intalnirii si pana cand (si dupa ce) i-a ajutat sa-si ia zborul in viata, a fost MAMA.”, scrie sursa citata.

Aseara, vestea a cazut peste toti ca un trasnet. “S-a dus acasa. S-a intors acasa. La Domnul. Acum e acolo”, a spus sotul sau, directorul Casei Ray, Mihai Gavril.

O mama care mai avea 6 copii ai sai. O femeie dedicata, muncitoare, credincioasa si mai ales, un om foarte bun.

Femeia a plecat la spital in rugaciunile celor apropiati. Multi, toti pe care i-a avut alaturi. O fata a sa, este asistenta la spital. Toata grija ei si a familiei era indreptata acolo, la Terapie Intensiva, de unde ar fi putut sa plece vie si pe picioarele ei.

“In urma incendiului, zece pacienti care se aflau in stare critica si primeau ingrijiri in sectia ATI si-au pierdut viata. Este vorba de sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. Ceilalti sase pacienti, care se aflau in salonul alaturat celui care a fost afectat in totalitate de incendiu, au fost transferati sambata noapte catre Spitalul modular din Letcani.”