Horoscop 16 noiembrie 2020. Leii și Scorpionii sunt puși în dificultate, iar Capricornii încep un nou capitol

Horoscop 16 noiembrie 2020. Iată ce le rezervă astrele zodiilor pentru începutul săptămânii. O zodie va fi greu încercată de soartă, pentru că este pusă în fața unei situații ce pare imposibile. Iată cum reușește, totuși, să o rezolve! Leii și Scorpionii sunt puși în dificultate, iar Capricornii încep un nou capitol.

Horoscop zilnic Berbec. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020
Nu fii negativist, pentru că e posibil să atrgi chiar tu toate energiile rele din univers și acesta să fie motivul pentru care nu îți reușește, de fapt, nimic din ceea ce îți propui.

Horoscop zilnic Taur. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Zi complicată pentru Tauri, care trebuie să fie sufletul petrecerii și să întrțină niște invitați, când trece printr-o pasă mai proastă.

Horoscop zilnic Gemeni. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Gemenii sunt foarte bine pe plan romantic în ziua aceasta. Fie le fac o surpriză partenerului, fie primesc chiar ei un cadou neașteptat.

Horoscop zilnic Rac. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Racii trebuie să fie cu ochii în patru în această zi, pentru că se întâmplă ceva dubios la seriviciu, pe la spatele lor. Trebuie să afli ce anume pun la cale colegii tăi.

Horoscop zilnic Leu. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020
Leii sunt într-o situație foarte dificilă, pentru că nu reușesc să îi dea de capăt unei sarcini de la locul de muncă. Aceasta nu numai că îi istovește, dar îi face și să fie o companie neplăcută, arțăgoasă.

Horoscop zilnic Fecioară. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Fecioarele au succes financiar chiar la începtul de săptămână. După mai multe zile de „secetă”, vine momenul pentru încheierea unei afaceri care te va stabiliza pe plan financiar pentru câteva săptămâni bune.

Horoscop zilnic Balanță. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Este zi cu soare în viața ta, pentru că primești o veste bună la care nu te așteptai. Ce fericire pentru tine chiar de luni!

Horoscop zilnic Scorpion. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Și nativii din zodia Scorpion sunt puși în dificultate, fiindcă sunt puși în fața unei situații ce pare a fi imposibilă. Noroc cu tactul lor și spiritul de rezolvare a problemelor, pentru că vor reuși să îi dea e cap acestei probleme.

Horoscop zilnic Săgetător. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020
Pacea este cea mai bună, iar tu știi asta. Nu numai în relațiile cu ceilalți, ci și pentru tine. Dacă ești împăcat cu tine, atunci totul este bine!

Horoscop zilnic Capricorn. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Capricornii încep un capitol nou din viața lor chiar în această zi. Este de bun augur, mai ales că este începtul săptămânii, așa că te poți bucura de roadele muncii tale chiar de acum!

Horoscop zilnic Vărstător. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Vărsătorii reușesc să facă ceva important pentru cariera lor. Este un pas înainte pe care îl așteptau de mult și care se întâmplă chiar acum.

Horoscop zilnic Pești. Previziunile zilei de 16 noiembrie 2020

Primești un apel de la cineva din trecut, poate chiar din copilăria ta, lucru care te face extrem de fericit.