Fiica unui bărbat mort la ATI Piatra-Neamț, urlet de disperare: ”Nu știu nimic de el de patru zile. Mi-au închis telefonul că îi deranjez!”

Noi dezvăluiri șocante ies la iveală, în urma tragediei care a avut loc azi-noapte la Piatra-Neamț! Fiica unui bărbat decedat de pe secția de Terapie Intensivă a spitalului își strigă disperarea!

Femeia nu mai știa absolut nimic de tatăl ei de mai bine de 4 zile! 12 oameni s-au stins din viață în urma incendiului!

Încă o tragedie cumplită a lovit România în acest an! 10 pacienți ai Spitalului Piatra-Neamț s-au stins din viață, după ce un incendiu puternic a izbucnit pe secția de Terapie Intensivă! Vestea a venit ca un șoc

pentru toată lumea, dar mai ales, pentru rudele persoanelor care au murit! Fiica unui bărbat decedat la ATI își strigă disperarea și aduce acuzații grave la adresa cadrelor medicale!

Medicii i-au spus că îi ”deranjează” cu atâtea telefoane
Femeia a declarat că aseară, la orele 23:00, a fost anunțată că tatăl ei s-a stins din viață, după ce timp de patru zile s-a luptat cu sistemul medical din Piatra-Neamț pentru a aflat detalii despre starea de sănătate a bărbatului!

Fiica pacientului este revoltată și susține că personalul medical motiva că este deranjat de atâtea telefoane!

”Am fost anunţaţi aseară la ora 23:00 că a decedat. Noi sperăm să fi fost la etajul 3, că am înteles că au fost tranferaţi. Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi îmi închide telefonul. Dacă îl laşi, îl laşi că nu te interesează. Sun, îi deranjez… Şi acum, aşa mult i-am deranjat că a luat foc”, a spus fiica pacientului.