Ce A Pățit Maia Morgenstern După Ce A Interpretat-O Pe Fecioara Maria În Patimile Lui Hristos: „Am Fost Pedepsită”

Actrița Maia Morgenstern este cunoscută în special pentru rolul interpretat în Patimile lui Hristos, film în care a fost chiar Fecioara Maria.

Maia Morgenstern, pedepsită după ce a jucat rolul Fecioarei Maria în Patimile lui Hristos
Așa cum se întâmplă cu mai toți actorii care interpretează personaje din familia sfântă, și Maia a avut parte de experiențe pe care cu greu le poate povesti celorlalți.

Marea actriță lăudată pentru interpretarea magistrală a Maicii Domnului în cel mai puternic film despre Iisus Hristos, difuzat în această perioadă de multe posturi de televiziune din lume, spune că nu i-a fost ușor și că acest rol o va urmări toată viața.

Actrița a declarat în mai multe interviuri că viața nu i s-a schimbat în totalitate așa cum s-a întâmplat, de pildă, cu actorii care l-au jucat pe Iisus Hristos, dar că rolul a marcat-o profund la nivel emoțional.

Producătorii filmului au primit o serie de critici pentru că au ales o evreică să joace rolul mamei lui Hristos, iar Maia nu a fost foarte încântată de aceste atacuri, dar s-a obișnuit în timp cu ele.

„Problema a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun”
Maia spune că nu și-a schimbat religia după rolul pe care l-a jucat, în ciuda faptului că mulți actori spun că au avut parte de revelații divine.

Experiențele trăite de Maia sunt mai degrabă omenești, nu extrasenzoriale, în sensul că s-a lovit de foarte multe prejudecăți de-a lungul anilor.

„De fapt, aici a fost problema, în ceea ce mă privește – pe lângă faptul că au fost discuții de genul: ‘O evreică a jucat în filmul ăsta!’, ca și cum a fi actor e pe religii -, problemă a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun. M-au întrebat mulți ‘și acum, că ai jucat acest rol, cum ți-a schimbat destinul, concepția, religia?”, a precizat Maia într-un interviu mai vechi.

După filmul Patimile lui Hristos, Maia nu a mai primit niciun rol semnificativ peste Ocean, iar actrița a găsit explicația pentru asta și susține că a fost pedepsită: „E normal, pentru că am fost pedepsită, mi s-a și spus lucrul ăsta! Mi s-a spus textual”. scrie loon.ro