Incredibil! O fetiță de 4 ani a fost scoasă de sub dărămături în Turcia

Cutremurul devastator din Turcia a făcut multe victime. O minune s-a întâmplat totuși, la patru zile de la seismul de 7 grade. O fetiță de numai patru ani a fost găsită de salvatori sub dărămăturile unui bloc de locuințe. În urma cutremurului, au murit peste 100 de persoane, după ce locuințele s-au prăbușit în timpul seimsului.

Miracol de la Dumnezeu! În urmă cu patru zile un cutremur devastator avea să producă sute de victime în Turcia. Din fericire, o fetiță de patru ani a fost salvată după 91 de ore de sub dărămăturile unui bloc de locuințe. Deși a stat patru zile sub dărămături, Ayda a reușit să supraviețuiască miraculos, șocându-i pe salvatori. Primarul Izmirului, Tunc Soyer a fost cel care a dat vestea, într-o postare pe Twitter. Salvarea fetiței a fost aplaudată de cei prezenți.

Și președintele Turciei, Recep Erdogan a fost impresionat de miracolul acesta, și a scris un mesaj emoționant pe Twitter. „Mulțumesc lui Allah care ne-a dat noi speranțe cu ochii tăi zâmbitori, după 91 de ore”. Fetița a reușit să supraviețuiască, ba chiar în momentul în care salvatorii au găsit-i, Ayda le-a spus cum o cheamă și că este bine. Conform martorilor, fetița le-a cerut salvatorilor apă și o băutură pe bază de iaurt. De asemenea, în urmă cu o zi, autoritățile au găsit o fetiță de trei ani sub ruinele unei clădiri, la 65 de ore de la tragedie.