PEPE DIVORȚEAZĂ DE RALUCA! “NU AM AVUT ÎNCOTRO. A HOTĂRÂT SĂ PUNĂ PUNCT RELAȚIEI”

O despărțire-șoc a fost anunțată în showbiz-ul românesc. După o relație de ani de zile, în care totul părea perfect, Pepe și Raluca au decis să își spună adio. Cei doi au ajuns la finalul poveștii, iar celebrul cântăreț a anunțat divorțul. CANCAN.RO vă prezintă detaliile despărțirii.

Anunțul a fost făcut de Pepe chiar pe canalul său de YouTube. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța. Totul se va întâmpla în termeni amiabili, de dragul copiilor.

Pepe și Raluca divorțează
Mai mult, după spusele cântărețului, cei doi au încercat de câteva ori să rezolve problemele și să se împace, însă se pare că lucrurile nu au ieșit așa cum trebuia, iar Raluca ar fi pus punct relației.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

Raluca ar fi decis că au ajuns la capăt de drum
Se pare că cea care a decis ca totul să se termine a fost Raluca. Deși, după spusele artistului, nu a existat un motiv major din care s-a produs ruptura, cei doi nu au mai putut continua împreună.

În curând, Pepe și Raluca se vor prezenta în fața notarului, iar divorțul va fi unul pașnic, fără litigii și fără lucruri de împărțit.

„Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus Pepe. scrie cancan.ro