Ce spune Klaus Iohannis despre carantinarea României

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri seară o conferință la Palatul Cotroceni.

Întrebat de un jurnalist dacă România mai are mult de așteptat până când vor fi implementate noi restricții, șeful statului a răspuns:

„Nu ne dorim un așa numit lockdown. Acum , situația nu ne duce cu cândul la o carantină sau lockdown.”

Președintele nu dorește carantinarea României
Potrivit președintelui Klaus Iohannis, România a gestionat eficient criza cauzată de noul coronavirus, acesta subliniind că „acum, situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau lockdown”.

„Aflăm că la noi pandemia e în extindere, dar în realitate lucrurile au fost gestionate bine. Noi nu ne dorim acest lucru (măsuri-drastice ca în Germania, Franța, etc…). Nu ne dorim un așa numit lockdown. Acum, situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau lockdown”, a spus președintele.

Social-democrații susțin, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că, între a amâna alegerile și a bloca toată România după 6 decembrie, PNL a ales să organizeze scrutinul iar apoi să închidă țara.

„Între a amâna alegerile cu iluzia că PNL poate încă păstra puterea și a bloca toată România după 6 decembrie, Dreapta Unită a decis: deschidem urnele, apoi închidem țara!”, scrie PSD.

Partidul condus de Marcel Ciolacu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că se transformă în Grinch.

PSD distribuie și un clip video cu sloganul „PNL ți-a furat bucuria Paștelui, nu-i lăsa să-ți fure și Crăciunul”. scrie gandul.ro