Cum se trezesc Corina Caragea sau Mihai Dedu la 3 dimineața pentru matinal. Trucurile prezentatorilor, dezvăluite

Corina Caragea, Mihai Dedu sau Lavinia Petrea se numără printre prezentatorii care apar pe sticlă încă de la primele ore ale zilei, fiecare dintre ei având un ritual pe care-l respectă ca la carte, trezirea dându-se în jur de la 3:30 sau 4:00 dimineața.

Recent, moderatorii de la Pro TV au dezvăluit care sunt secretele și trucurile la care apelează pentru a fi fresh atunci când apar pe micile ecrane. Unii dintre ei nu au nicio treabă cu alarma pentru că se trezesc singuri, în timp ce alții au nevoie să amâne de mai multe ori ceasul deșteptător.

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive, Corina Caragea începe ziua încă de la 4 dimineața, reușind să aibă un program bine pus la punct. De mai bine de 15 ani are o rutină care o ajută să profite de fiecare secundă încă de când deschide ochii.

Trucurile prezentatorilor matinali. Cum se trezesc Corina Caragea sau Florin Busuioc
„De cum sună alarma, sar din pat și începe armata, de la mic dejun la machiaj, scris, montaj și abia la final prezentat. Până intru pe post sunt perfect trează și pregătită. Motivația mă pune rapid pe picioare, știu că nu îmi permit să întârzii.

În televiziune, fiecare secundă contează. Nu îmi permit să fiu somnoroasă, căci oamenii deschid televizorul nu ca să vadă o față mototolită și bâlbâită, ci să se învioreze, să înceapă ziua cu veselie și bună dispoziție.

Pe finalul săptămânii, deja eu trezesc alarma, nu ea pe mine. Mă obișnuiesc și nu mai am nevoie de ea”, a mărturisit prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, Corina Caragea, relatează click.ro.