Și-au pierdut unicul copil în incendiul de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a trimis un alt înger. Povestea familiei Bucă

Familia Bucă și-a pierdut unicul fiu, pe Andrei, în tragedia de la Colectiv care a marcat o țară întreagă. Nici nu visau că Dumnezeu le va trimite alt înger în scurt timp. Acum soții Bucă au o fetiță superbă care le-a umplut cumva golul lăsat de Andrei.

Andrei a pierit mult prea devreme în urma incendiului de la Colectiv și a lăsat o durere imensă în sufletele părinților lui, car enu și-au mai putut reveni după această tragedie. Totuși Dumnezeu nu i-a uitat și le-a oferit o altă minune, la doar 2 ani de la moartea fiului lor. Marcela a rămas însărcinată la 52 de ani, când nu mai spera că așa ceva ar fi posibil.

Fetița familiei Bucă se numește Andreea Gabriela și este îngerul trimis să îi salveze pe părinții care își plâng și acum cu durere infinită primul fiu. Numele ei a fost als în onoarea fratelui său, iar acum micuța de doi ani își bucură și alină părinții totodată. Tatăl ei, Dorin, a vorbit în trecut despre această minune.

„După pierderea lui Andrei, m-a mângâiat venirea fetiței. Nici nu știu să vă explic cât de fericit sunt. Golul a fost atât de mare, încât am căutat cu disperare să-l umplem și era singurul lucru care putea să umple o parte din acel gol, nu se va umple niciodată golul lăsat de Andrei, dar o parte din el se va umple cu Andreea și cu bucuria pe care ne-o oferă ea”, a declarat Dorin, tatăl lui Andrei pentru Kanal D.

Ieri s-au împlinit 4 ani de la tragedia din Colectiv, 4 ani în care nu s-au schimbat prea multe în țara noastră. Vinovații încă nu au plătit, părinții au rămas marcați pe viață, spitalele arată la fel și autoritățile se mișcă tot în realuare.