Mihaela, mamă a trei copii și gravidă în opt luni cu cel de-al patrulea, a murit după ce a primit o injecție la spital. Familia tinerei face acuzații grave la adresa medicilor

O mămică tânără din Buzău a murit în condiții suspecte la spital, după ce asistentele i-au administrat o injecție.

Mihaela, în vârstă de 34 de ani, din Buzău, era însărcinată în opt luni cu cel de-al patrulea copil în momentul în care a murit la spital.

Tânăra s-a stins din viață, după ce asistentele medicale i-au administrat o injecție banală, pentru că se simțea rău.

Familia Mihaelei este revoltată și face acuzații grave de malpraxis la adresa medicilor, care nu ar fi făcut nimic pentru a-i salva pe mamă și pe pruncul nenăscut.

Cum s-a petrecut tragedia
Mihaela din Buzău, însărcinată în luna a opta cu al patrulea copil, a mers duminică la unitatea spitalicească, pentru că se simţea rău.

Acolo, medicii şi-au dat seama că avea o complicaţie şi trebuia să nască mai devreme. Apoi, asistentele i-au făcut o injecţie care să o ajute şi au lăsat-o să aştepte în salon.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu exactitate apoi. Cert este că după două ore, tânăra a fost găsită în toaletă, în stop-cardio respirator. Medicii au încercat să o resusciteze, dar eforturile lor au fost în zadar.

Tatăl bebeluşului nenăscut, care lucrează în străinătate, a venit într-un suflet în ţară când a aflat cumplita veste. Îngenuncheat de durere, omul nu poate să îşi explice cum s-a produs această tragedie.

„Am vorbit cu ea și mi-a spus că o doare din ce în ce mai tare, nu mai pot… și i-am zis stai liniștește-te. Când am încercat să o mai sun nu mi-a mai răspuns nimeni”, a afirmat bărbatul.

Cu lacrimi în ochi, rudele acuză doctorii că nu au făcut nimic pentru salvarea tinerei. Mai mult, cred că injecţia care i-a fost administrată i-ar fi provocat moartea. De cealaltă parte, reprezentanţii Maternității spun că au procedat corect şi că injecția nu are efecte adverse.