Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut! „E o păpușă gonflabilă”

Jurata de la X-Factor România a devenit recent ținta răutaților, fiind aspru criticată pentru felul în care arată. La 50 de ani, Loredana Groza arată mai degrabă ca la 25, asta și pentru că folosește excesiv filterele de Instagram.

Are sau nu operații estetice?
Nu mai există niciun dubiu că Loredana Groza a apelat la medicul estetician pentru a corecta zonele de care nu era complet mulțumită. Medicul estetician Adina Alberts a dezvăluit ce operații are cântăreața.

„Are corecție la nivelul nasului și la nivelul buzelor. Și-a refăcut și volumele feței. Arată bine. Mie nu mi se pare nimic exagerat. Ea are o meserie care o consumă enorm și acel consum se vedea pe chipul ei. În momentul acesta, nu se mai vede. Maniera în care au fost făcute aceste îmbunătățiri este un mod ideal”, a completat Adina Alberts.

Deși schimbările sunt vizibile, vedeta a declarat într-un interviu că nu are nicio operație estetică, ci doar are foarte multă grijă de ea

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e”, a declarat Loredana Groza.

Loredana Groza, aspru criticată: „E o păpușă gonflabilă”
Pe de altă parte, mulți consideră că a exagerat cu operațiile estetice, spunând că seamănă mai degrabă cu o păpușă gonflabilă.

„Știu că îmi vor sari toți în cap, dar îmi spun și eu părerea. Păcat de frumusețea ta naturală pe care ai avut-o, frumoasă ai fost și rămâi mai departe, dar prea te-ai plastifiat. Păcat de trăsăturile tale frumoase”, a scris un admirator.

„Nu mai este Loredana. În afară de voce și ochi restul e o păpușă gonflabilă. Păcat, mă așteptam din partea ta să fii mai înțelegătoare cu trecerea timpului care este inevitabil pentru oricine”, a mai scris un admirator.