Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Adevărul a ieşit la iveală

Adriana Iliescu, supranumită „cea mai bătrână mamă din România” nu s-a plâns niciodată când a venit vorba de creșterea și educarea fiicei sale, Eliza, în vârstă de 15 ani. Fostul profesor universitar a spus întotdeauna că se descurcă în privința banilor, chiar dacă nu primește o pensie destul de mare.

Fosta profesoară de limba română și autoare de povești pentru copii are un venit mediu. Potrivit wowbiz.ro, femeia care a născut la vârsta de 66 încasa până luna trecută o pensie de 2.000 de lei, iar odată cu majorarea din septembrie a mai primit încă 300 de lei.

Suma nu este una foarte mare, însă la aceasta se mai adaugă și bursa pe care Eliza, elevă în clasa a XI-a la Liceul Dimitrie Paciurea, o primește lunar. Având în vedere că anul trecut fata a încheiat anul școlar cu media peste 9, ar urma să primească o bursă între 70 și 300 de lei pe lună.

Adrian Iliescu și fiica sa, Eliza, adevărul despre veniturile lunare
„Eliza este cuminte, este bursieră”, declara cea mai bătrână mamă la începutul anului, mai arată sursa menționată anterior. Așadar, Eliza este o elevă silitoare și conștiincioasă, care studiază la profilul Uman, la o clasă de Filologie.

Dacă facem un calcul foarte simplu venitul care intră în casa Adrianei Iliescu și a fiicei sale nu depășește 2.500 de lei. Cu toate acestea fostul profesor universitar, ajuns la vârsta de 82 de ani, nu se plânge de absolut nimic și este mulțumită că are parte de sănătate.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, bine. Sănătoase să fim. Pensia mea ajunge să trăim așa cum ne-am obișnuit”, mărturisea Adriana Iliescu în urmă cu foarte puțin timp.

Din păcate, vederea a cam lăsat-o în ultima perioadă și nu mai poate oferi meditații, așa cum făcea înainte de pandemie, lucru care o ajuta să-și mărească veniturile. Elizei nu-i lipsește nimic, femeia intrată în Cartea Recordurilor obișnuind-o încă de mică să se descurce singură.

Copila care va împlini în luna ianuarie vârsta de 16 ani primește haine și cadouri de la nașul său, doctorul ginecolog Bogdan Marinescu, cel care a adus-o pe lume. În acest fel Adriana Iliescu reușește să drămuiască fiecare leu pe care-l are, mai ales că o parte din bani se duc pe utilități și întreținere.

Cea mai bătrână mamă calculează absolut fiecare ban pe care trebuie să-l dea, fie că este vorba de mâncare, fie că este vorba de rechizite sau alte produse pentru fiica sa. Femeia nu se plânge și singurul lucru pe care și-l dorește este să aibă parte de sănătate. scrie fanatik.ro