,,Mami tocmai a făcut apă de extraterestru pe podea”, fetița de 8 ani a sunat la ambulanță când mamei i s-a rupt apa, dar au ajuns prea târziu. Când paramedicii au intrat pe ușă, au văzut ceva ce nu vor uita niciodată

Chantelle Edmund știa exact cum se va naște copilașul ei, plănuia o sarcină sub apă împreună cu soțul, dar nu știa că nu va avea parte de asta, ci de o experiență halucinantă.

Bebelușul Eva Rai nu s-a ținut de planul mamei și a decis să se nască cu două săptămâni mai devreme, femeia de 26 de ani credea că mai are ceva vreme până să nască, dar când i s-a rupt apa nu a avut de ales și a fost obligată să o cheme pe fetița ei de 8 ani, Keira Jade, care era împreună cu nepoata ei sus și se uitau la un film.

Cele două fetițe au rămas uimitor de calme pe toată durata nașterii, i-au adus femeii prosoape și apă, iar la 35 de minute distanță Eva Rai s-a născut, doar cu ajutorul mânuțelor surorii sale mai mari!

Keira a sunat apoi la ambulanță pentru mama ei și a spus: ,,Mama tocmai a făcut un extraterestru pe podea!”.

Chantelle, mama fetelor a mărturisit despre fiica ei, care, e de înțeles că a fost cam șocată de ceea ce a trebuit să vadă și să facă: ,,Până acum câteva luni ea credea că copiii se nasc printr-o ușiță secretă care se deschide în burticile mămicilor, dar acum își iubește la nebunie surioara din cauza căreia a devenit o vedetă la școală”.

Îți vine să crezi că această fetiță de 8 ani și-a ,,moșit” propria surioară?