BIANCA DRĂGUȘANU A RĂBUFNIT LA ADRESA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ CÂND A ÎNTREBAT-O DESPRE BĂTAIA PRIMITĂ DE LA ALEX BODI: “MĂ SUPERI FOARTE MULT”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au venit astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul TV le-a pus câteva întrebări despre episodul violent petrecut în prima zi a acestei luni.

Creatoarea de modă a răbufnit la adresa moderatorului de la Pro TV și i-a subliniat că, atunci când i-a acceptat invitația, au stabilit să vorbească despre alte aspecte din viața ei, nu despre această traumă.

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță când a întrebat-o despre agresiune
În platoul emisiunii “La Măruță”, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pășit ținându-se de mână și cu zâmbetul pe buze, după cum puteți vedea

și în galeria foto a articolului. În timp ce se pregăteau să se așeze pe canapea, pe plasma din spatele lor rulau imaginile șocante surprinse de paparazzii CANCAN.RO la scurt timp după tortura de cinci ore.

Prezentatorul a dorit să se facă lumină în acest episod teribil din viața vedetei, însă aceasta a fost vizibil enervată de insistențele lui și i-a spus pe un ton tranșant că nu își dorește să discute despre ce s-a întâmplat în acea zi.

“Eu am zis că nu vreau să vorbesc despre asta. Am vorbit că facem altceva, mă superi foarte mult”, a afirmat Bianca Drăgușanu în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Moderatorul și-a îndreptat atenția ulterior spre Alex Bodi, care i-a dat de înțeles că nu are acordul Biancăi Drăgușanu ca să facă declarații despre agresiunea la care a supus-o.

“Sunt foarte bine. Eu nu am voie să comentez”, a mărturisit Alex Bodi.