Niculina Stoican are o carieră de succes, dar și o casă pe măsură! Artista trăiește în lux, iar locuința și-a amenajat-o cu mobilă second-hand. Uite cum arată apartamentul:

Are o carieră de succes, este apreciată și are sute de concerte. Cantareata de muzica populara Niculina Stoican traieste picior mare. Vedeta are un apartament de lux in Bucuresti, decorat dupa ultimele tendinte.

Niculina Stoican (45 de ani) a ajuns să își permită orice moft, mai ales cele în materie de design interior. Cântăreața de muzică populară locuiește în București, într-un apartament cu două camere, pe care și l-a amenajat cu mobilă second-hand, recondiționată. Practic, acest procedeu a costat-o mai mult, aproximativ 5.000 €.

”Aici, în București, stau într-un apartament. Nu e vilă de lux, așa cum s-a spus, ci un imobil cu două camere. La decorarea lui nu am avut nici un ajutor, nu m-am inspirat din vreo revistă și nici nu am luat vreun designer de interior. Mobila am luat-o dintr-un magazin second-hand, e veche, dar am refăcut-o. Mi-a plăcut foarte tare și am decorat tot apartamentul în stilul acesta”, ne-a spus solista.

Mandra de locuinta sa, artista s-a fotografiat in sufrageria, baia si bucataria din apartamentul ce il detine in Bucuresti dupa care a postat toate pozele pe Facebook, acolo unde fanii i-au dat sute de aprecieri si zeci de comentarii.

„Din ciclul singur acasa deci… facem poze”. „Ce este frumos, tot frumos ramane, sa aveti o zi frumoasa”, „Bogatii sunt mereu singuri… dar nu cei bogati sufleteste, ca tine… doar un pic nostalgici”, au fost cateva din comentariile pe care Niculina Stoican le-a primit pe pagina sa de socializare.