Horoscop Cristina DEMETRESCU: ce se intampla cu zodiile in anul 2024

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la Digi 24 despre horoscopul anului 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Berbecul trebuie sa atace cu curaj anul 2024, daca nu a avut un plan in 2023, pentru ca destinul este in zodia lui. Deci, curaj si independenta si, daca nu vor avea idei, exista riscul sa fie constransi sa se puna pe drumul lor. De asemenea, pot invata si pot castiga, iar toate lucrurile pe care le investesc anul acesta reprezinta idei profitabile pentru ei, sunt lucruri care se schimba, se schimba lumea, mediul in care traiesc, prietenii, ceea ce inseamna ca Berbecul isi schimba practic tot cadrul odata cu repunerea pe noul drum.

Taur Taurii au de profitat pana in luna mai, pentru ca marele benefic este pe zodia lor, iar aceasta energie este buna si pentru viata lor personala. Se pot indragosti, pot face copii, pot face casatorii, dar pe de alta parte el creste ca forta profesionala. Deci marea concentrare trebuie sa fie pe el insusi, pe ce poate sa faca, pe ce poate sa dovedeasca, chiar daca se teme un pic sa nu piarda ce are. Probabil ca are nevoie de mai mult curaj.

Gemeni Gemenii se preocupa mai mult in prima jumatate a anului de sanatatea lor, a familiei, dar in sensul bun, pentru ca au un aliat de partea lor, si anume Jupiter. Este si bine sa faca lucrul acesta, iar asta aduce putin mai mult optimism. Nu trebuie sa piarda nici pasiunile lor, pentru ca ele sunt profitabile in acest moment, si nici prietenii care ii sustin si care vin cu idei bune catre aceasta zodie. De asemenea, ei trebuie sa se pregateasca sa invete, sa evolueze, sa faca studii, sa exploreze chiar acolo unde a ramas terenul neexplorat.

Rac In 2024, Racii sunt mai mult canalizati catre evolutie profesionala. Pentru urmatorii 20 de ani, religia lor va fi transformarea, deci trebuie sa iasa cumva din zona de confort. Sunt si oameni care ii vor ajuta atunci cand ei incep sa se deschida, atat in activitati profesionale, ca angajati, dar si ca antreprenori.

Leu Leii care simt anumite constrangeri in aceasta perioada trebuie sa stie ca ele nu vor trece de la sine, ci pur si simplu prin decizii ferme si multa vointa. Sunt doua categorii de Lei: unii care simt constrangerea si spun ca trece anul si va fi bine, dar nu e asa. E vorba despre decizii ferme cu mai multa vointa si toate ideile creative sunt la ei, deci sa nu se teama sa le pun in aplicare. Dar sunt si Lei care nu simt lucrul acesta, pentru ca au depus foarte mult efort si ei au mult succes pana in luna mai, din punct de vedere profesional. Deci ar trebui sa profite de toate oportunitatile, pentru ca sunt si lucruri care vin spre ei. Mai multa presiune la Lei, din punct de vedere partenerial, conjugal si ar trebui sa aleaga foarte bine in cine sa aiba incredere in urmatorii ani.

Fecioara Fecioara trece printr-o perioada de schimbare, destinul este pe aceasta casa a transformarilor, dar pare ca nu stie cu ce sa inceapa, pentru ca este si Luna neagra acolo in Fecioara si poate unii se tem, poate unii nu au incredere ca vor reusi. Eu zic sa inceapa cu schimbarea cea mai mica, pentru ca dupa o mica schimbare vin toate celelalte schimbari, e ca atunci cand schimbi o placa de faianta acasa si apoi trebuie schimbat tot. Deci trebuie sa invete, sa exploreze, sa-si dea examenele, pentru ca toata partea de dezvoltare profesionala care vine dupa 26 mai, atunci cand Jupiter trece in Gemeni, trebuie sa se agate de ceva. Adica nu poate veni o crestere, daca ei nu s-au pregatit.

Balanta Balanta are un an karmic si va fi putin afectata si de eclipsele din martie, aprilie, septembrie, octombrie, care ne vor influenta de fapt pe toti, dar si dupa data de 30 iunie, cand Lilith, Luna neagra, va intra in zodia Balantei, iar acesti nativi trec dintr-o extrema in cealalta. Adica, daca a fost slab, acum va fi gras, daca a fost singur, acum va avea pe cineva. Extremele sunt si bune, daca vorbim de vicii, de exemplu. Dar viata lor personala se schimba, norocul lor se schimba, pot exista evenimente, nunti, casatorii, contracte si trebuie sa munceasca mai greu si sa vada si daca cumva nu li se respecta drepturile.

Scorpion Scorpionii sunt in 2024 intr-un an mai emotional, mai degraba sunt interesati de introspectie. Daca apuca sa se supere sau sa se bucure ori sa se indragosteasca, s-ar putea sa o tot tina asa, intr-o astfel de stare. Patrimoniul lor se schimba, astfel ca daca se duc catre un nou obiectiv profesional, e posibil sa schimbe casa, locul, orasul, tara. Un an profitabil pentru Scorpioni, dupa 26 mai.

Sagetator Pentru Sagetatori, este un an in care trebuie sa-si puna la punct partea de comunicare, de scris, de vorbit, sa apeleze la calitatile lor didactice si autodidactice. Pentru ei, va fi un an indreptat mai mult catre interior, catre familie, parinti, casa. Multa munca acasa, se orienteaza catre zona gospodariei. De asemenea, un an foarte bun sentimental pentru Sagetatori, cei care vor sa isi gaseasca dragostea, sa faca copii, dar si pentru cei care vor sa creeze.

Capricorn Capricornii, daca au sefi, nu o sa fie bine, pentru ca sunt sub impactul deciziilor altora si nu le place, iar daca sunt ei sefii trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca nu mai au energia sau vibe-ul care trebuie in zona aceasta de conducere. Se inverseaza putin lucrurile: Capricornul este o zodie profesionala prin definitie, dar a venit momentul sa echilibreze putin balanta, pentru ca destinul lor este orientat mai mult spre familie, casa. Poate trebuie sa construiasca o casa, poate trebuie sa se mute undeva, foarte multe hartii, multa birocratie. Dar merita, pentru ca pentru urmatorii 20 de ani, se schimba sursele de bani si asta inseamna ca daca cineva pana acum avea un salariu decent, acum se poate imbogati.

Varsator Varsatorii sunt practic oamenii viitorului, acolo intra planeta Pluto si va aduce foarte mari schimbari in viata lor, in mentalitatea lor. Daca se schimba lumea din jurul lor, se vor schimba si ei, adica intra intr-un val din acesta colectiv, in care unii se lasa purtati, iar altii vor fi ei liderii care vor da tonul sau cei care vor genera moda, dar trebuie sa invete sa se promoveze, sa faca marketing, publicitate, pentru ca sunt oameni care au talent, dar nu stiu sa se exprime din punctul acesta de vedere. Apar mai multe constrangeri financiare pentru Varsatori, dar nu trebuie sa forteze, sa nu faca credit, sa nu se imprumute. Inseamna ca nu trebuie sa aiba bani in acel moment, pentru ca trebuie sa se gandeasca la altceva.

Pesti Pestii sunt sub bagheta lui Saturn care este planeta profesor si trebuie sa devina constienti de lectia prin care trec. Mai mult decat atat, ei sunt esente tari in sticlulete foarte mici si, de obicei, se vand foarte ieftin. Anul acesta este despre alchimie, despre a invata sa multiplici si sa diluezi aceasta esenta tare in apa multa si sa o distribui public, colectiv, sa oferi oamenilor ce ai tu mai bun. Daca te nasti cu un talent si nu-l scolesti, este foarte posibil ca acel talent sa ramana asa nedescoperit si este pacat.