Cum a fost fotografiat Marius Elisei în ziua în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum

Marius Elisei s-a rupt total de Oana Roman și de familia ei după divorț. În ziua în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, bărbatul i-a ținut de urât noii iubite, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. A lipsit de la înmormântare, dar și de la priveghi, semn clar că fiica fostului prim-ministru al României este de domeniul trecutului pentru el.

Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus, duminică, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, iar sute de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu. Marius Elisei, cel cu care Oana Roman s-a căsătorit în 2014 și de care a divorțat cu scandal în urmă cu trei ani, nu s-a deranjat să vină să aprindă măcar o lumânare pentru fosta lui soacră.

A lipsit de la priveghi și înmormântare
A preferat să rămână impasibil și să-și vadă liniștit de propria viață, deși era indicat să o susțină, măcar cu prezența, pe mama fetiței sale. În cursul zilei de luni, Mioara Roman a fost înmormântată la cimitirul Reînvierea. A fost condusă pe ultimul drum de rude și apropiați, nu însă și de Marius Elisei, care a rămas de neclintit. În timp ce fosta lui soție își înmormânta mama, bărbatul era super relaxat și dedicat în totalitate noii iubite.

De mână cu noua iubită, prin București
CANCAN.RO l-a întâlnit pe Marius Elisei în zona Tineretului din Capitală, alături de Gabriela, noua lui parteneră, cu care formează un cuplu încă din toamna anului trecut. Ca doi îndrăgostiți, cei doi s-au ținut de mână și, ocazional, și-au aruncat câte un zâmbet. În tot acest timp, Oana Roman își lua adio de la mama ei. Fără nicio grijă, Marius Elisei a mers pe jos alături de iubită spre noul lor apartament, nepărând deloc afectat de trecerea în neființă a fostei soacre.

Oana Roman, mesaje dure pentru iubita lui Marius Elisei
Altfel, Oana Roman, după zece ani de căsnicie cu tatăl copilului ei, nu ezită să mai arunce câte o ”săgeată”, atunci când simte nevoia, către fostul ei partener. Mesajele cu subînțeles au devenit specialitatea acesteia.

„Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, „Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic”, „Nu toți oamenii sunt la fel de corecți și asta nu te face pe tine un om păcălit, slab sau fraier, ci îi face pe ei oameni triști care pierd magia” sunt doar o parte din mesajele publicate de Oana Roman după ce a divorțat de Marius Elisei.