Bat clopote de nunta in showbiz! Anamaria Prodan a facut marele anunt: „In curand o sa…”

Anamaria Prodan a facut o declaratie importanta cu privire la relatia sa, anuntand ca in curand va deveni mireasa. Impresara traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Ronald Gavril si spune ca este extrem de fericita alaturi de noul ei partener.

Desi a trecut printr-un divort dureros cu Laurentiu Reghecampf, impresara pare sa fie pregatita sa poarte din nou rochia de mireasa. Ronald Gavril a fost alaturi de ea la premiera filmului „Complotul Bonelor” in care are rol principal, atat la Bucuresti, cat si la Bacau, orasul natal al pugilistului.

Anamaria Prodan a facut o declaratie importanta.
Impresara a afirmat, in cadrul emisiunii sale, ca va deveni din nou mireasa, in curand. Anamaria Prodan nu a oferit prea multe detalii, insa a precizat ca in acest moment nu ar putea comanda o astfel de rochie din cauza problemelor legate de greutatea sa fluctuanta.

„Acum am slabit, deci acum am slabit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termina cu bine, nu este nicio problema, decat aia de mireasa, caci daca as vrea sa ma marit acum sa-mi fac rochie de mireasa o sa fie nasol, pentru ca uite asa ma ingras si slabesc, o sa distrug si rochia de mireasa. In curand o sa fiu si mireasa”, a spus frumoasa impresara.

Diferenta de varsta dintre Anamaria Prodan si Ronald Gavril.
Dupa divortul de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe incercari de a-si reconstrui viata, dar lucrurile nu au mers. Acum impresara pare ca si-a gasit stabilitatea.

„Ronald este un tip de barbat pe cale de disparitie. Va spun sincer, nu ii construiesc o imagine, asa cum am facut-o cu fostul sot”, a declarat impresara intr-un interviu publicat in revista Fanatik.

Anamaria Prodan a implinit in urma cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, intre ei fiind o diferenta de varsta de aproape 14 ani.

„Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu stia cati ani am. Cand i-am zis, a inceput sa rada si mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acesti 51 de ani. Varstea e un numar. Eu aveam niste idei preconcepute, imi spuneam ca nu o sa fiu cu cineva mai tanar. Dar cand a aparut Ronald mi-am zis ca, in sfarsit, el ma protejeaza pe mine. Radea ca il cred un copil…”, a spus Prodanca.