Imagini din vila de lux a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Voiau să vândă proprietatea cu piscină pentru aproape un milion de euro

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, locuiesc într-o vilă superbă pe care și-au construit-o de la zero, dorința lor fiind să aibă casa visurilor! Nu demult, însă, cei doi aveau în plan să vândă proprietatea pentru aproape un milion de euro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc împreună cu fetițele lor, Victoria și Iris, într-o vilă de lux pe care au construit-o de la temelie. De curând, ei aveau în plan să o vândă cu prețul de 900.000 de euro.

Imagini din vila de lux a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda
În urmă cu mai mulți ani, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început construcția casei lor din Corbeanca. Cei doi au făurit-o după bunul plac, astfel că vila de lux e cu adevărat unică, mai ales că au investit mulți bani în ridicarea și decorarea ei.

Vila cu etaj și mansardă are mai multe camere: la etaj este un living foarte spațios, cu o canapea mare, dar și un cu un spațiu generos unde fetițele lor se joacă zilnic. Alături au o bucătărie, acolo unde prezentatoarea de televiziune gătește foarte des. La etaj sunt dormitoarele: cel matrimonial e decorat în nuanțe de crem, iar cel al fetițelor este roz.

În vila sa de lux Gabriela Cristea are și un dressing încăpător unde își ține toate ținutele în care a apărut de-a lungul timpului pe micul ecran. În total casa de lux a Gabrielei Cristea e construită pe 330 de metri pătrați, terenul fiind de 1.000. Ei au și o curte generoasă, cu gazon, leagăne și mai multe locuri de joacă pentru copii. Lângă terasa exterioară au și o piscină de a cărei îngrijire se ocupă Tavi Clonda.

În prezent, cântărețul, împreună cu o echipă de muncitori, face renovări în casă. Tavi Clonda a decis să schimbe decorul unei băi, dar face și ordine în sala de sport pe care o are în propria locuință. În urmă cu ceva vreme, el anunța că va monta un echipament pentru a produce energie pentru încălzirea casei.

Anul trecut, Gabriela Cristea a anunțat că s-a gândit să vândă vila și să construiască alta. Prezentatoarea tv mărturisea că actuala casă este mult prea mare, iar ca să o întrețină are nevoie de foarte mult timp.

„A fost o idee a noastră și încă ne gândim. Ne-a trecut un gând nebun din două motive: unul pentru că locuința noastră este foarte mare. Nu din cauza utilităților, ci mai degrabă din cauza întreținerii curățeniei. Mai nebuni suntem că ideea era să vindem casa și să construim o altă casă”, a declarat Gabriela Cristea la „Xtra Night Show”.

Ulterior, Tavi Clonda spunea că dacă cineva îi oferă 900.000 de euro pe casa din Corbeanca, el bate palma.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. – euro) ți-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330”, spunea și Tavi Clonda, la aceeași emisiune.

„Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a mai adăugat soțul Gabrielei Cristea.