Înmormântare impresionantă pentru Mioara Roman. Patru preoți, flori albe și limuzină de lux. Oana Roman vrea ca mama ei să fie și machiată

Oana Roman se pregătește de funeraliile mamei sale. Mioara Roman s-a stins în noaptea de joi spre vineri în azilul în care și-a petrecut ultima parte din viață. Acum, fata ei cea mică pune la punct toate detaliile pentru înmormântare.

Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman și-a petrecut ultimii ani din viață la azilul de lux în care a internat-o fiica sa, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut.

Mioara Roman a fost o femeie extrem de frumoasă, deșteaptă și un om extraordinar, despre care toți cei care au cunoscut-o au doar cuvinte de laudă.

Și pentru tot ce a însemnat și va însemna în continuare aceasta, fiicele ei vor să-i organizeze o înmormântare așa cum se cuvine. Cea care se ocupă de toate detaliile este Oana Roman.

Vedeta a cerut ajutorul Gabrielei Lucuțar, cea supranumită „Regina Întunericului”. Aceasta a devenit cunoscută după ce s-a ocupat de funeraliile multor persoane celebre din România.

Într-un interviu pentru Click, aceasta a spus că Oana Roman a solicitat ca evenimentul să fie unul intim, însă luxos, așa cum mama ei merita.

Oana Roman își dorește doar flori albe la înmormântare, un sobor de patru preoți, limuzină de lux și, nu în ultimul rând, pentru că mama ei a fost mereu o femeie cochetă, aceasta a solicitat și o procedură estetică pentru cea care i-a dat viață.

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a declarat Gabriela Lucuțar, potrivit Click.