Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: „Numai așa vine binele și fuge răul”

În ziua tristă a trecerii în neființă a Mioarei Roman, personalitate marcantă și respectată, un mesaj plin de optimism și speranță a atras atenția publicului. Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook, unde are peste 32.000 de fani, un mesaj inspirațional despre iubire, fără a face referire directă la evenimentul dureros al zilei.

Ce a mărturisit Silvia Chifiriuc
Sub titlul „Vine binele și fuge răul”, Silvia Chifiriuc a evocat spiritul Dragobetelui, sărbătoarea românească a iubirii, amintind de importanța reînnoirii și păstrării sentimentelor de dragoste pentru a asigura binele și a alunga răul. Mesajul său, postat în dimineața zilei, nu mult după confirmarea decesului Mioarei Roman de către fiica acesteia, Oana Roman, a strâns sute de aprecieri și comentarii, devenind un punct de lumină într-o zi marcată de tristețe.

Silvia Chifiriuc și-a exprimat convingerea că iubirea este forța care unește și protejează, un principiu de viață pe care îl promovează constant. În ciuda contextului dureros, ea a ales să rămână fidelă mesajului de speranță și pozitivitate, subliniind forța iubirii de a transforma și vindeca.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care in această zi își înoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.
👩‍❤️‍👨
Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. 🙌🙌
Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea!🥰💕💃🕺💕🎻💕🥂👏👏
muzicameaesteiubire#”, a transmis bruneta.

În timp ce unii internauți îi apreciază postarea și îi transmit numai de bine, alții o critică dur: „NU ESTI IN DOLIU.PUTIN RESPECT TANTI!”, „..si Mioara Roman sărbătorește maine..
Sa nu zici ca nu ai aflat..dupa cateva ore asta postezi?..lipsa de empatie si bun simț”, „Lasă dragostea respecta fam . Roman.”, „Postare nepotrivită!?”, „O toapa si o marlanca. Asta este tot ceea ce poti tu. Tu si babacul tau, va meritati unul pe celalalt. Imi este greata..”, „Ce nesimtita😪!!”, „Iubirea coincide cu moartea Mioarei.”, „Chiar ești nesimțită! Ce bucuroasă ești ! Asta este o zi in care sa te afișezi!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ce transmis Petre Roman după moartea celei care i-a fost soție mai bine de 30 de ani
În contrast, Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman și actualul partener al Silviei Chifiriuc, a oferit o declarație emoționantă despre fosta sa soție, evidențiind calitățile remarcabile ale acesteia și contribuția sa valoroasă la viața multor persoane. El a rememorat puterea, inteligența și generozitatea Mioarei Roman, recunoscând impactul pozitiv avut asupra celor din jurul său.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine.
Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman despre Mioara Roman pentru Fanatik.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman, împreună de 17 ani și părinți ai unui băiețel, au vorbit deschis în trecut despre relația lor, bazată pe recunoștință și aprecierea momentelor de fericire. Într-un interviu recent, Silvia a subliniat importanța recunoștinței ca sursă de binecuvântări și realizări în viață, o practică pe care o integrează zilnic în rutina sa.

„Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este așa că ar fi fost acum câțiva anișori… Nu știu ce se întâmplă, dar nu realizez…”, a declarat Silvia Chifiriuc, completată de Petre Roman: „Număratul anilor nu ne place!”.

Astfel, într-o zi încărcată de emoție și tristețe, mesajul Silviei Chifiriuc a reușit să aducă un strop de speranță și lumină, reamintind de puterea vindecătoare a iubirii și importanța de a ne orienta către bine, chiar și în cele mai grele momente.